Nincs engedélyezve a javascript.
Putyin-interjúk
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 000 Ft
50 %
OLIVER STONE-nak, az Oscar- és Golden Globe-díjas rendezőnek sikerült elérnie azt, amire a világ számtalan újságírója, hírszervezete és vezetője vágyott - elsőként jutott be úgy az orosz elnökhöz, Vlagyimir Putyinhoz, hogy hosszú és szerteágazó interjút tudott készíteni vele.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

OLIVER STONE-nak, az Oscar- és Golden Globe-díjas rendezőnek sikerült elérnie azt, amire a világ számtalan újságírója, hírszervezete és vezetője vágyott - elsőként jutott be úgy az orosz elnökhöz, Vlagyimir Putyinhoz, hogy hosszú és szerteágazó interjút tudott készíteni vele.A felvételeket az amerikai Showtime televíziós csatorna vetítette le négyrészes dokumentumfilmként, a könyv ezek leiratát tartalmazza, számos kimaradt résszel kiegészítve.A Putyin-interjúk több mint tíz beszélgetésből állnak össze - soha korábban az orosz vezető ilyen mélységben és sokrétűen nem nyilatkozott még nyugati riporternek. Nincsenek tabu témák, Stone gátlá- sok nélkül, már-már provokatívan kérdez rá az érzékeny témákra is. Két rendkívüli karakter feszül egymásnak, folyamatosan megy a „húzd meg - ereszd meg” játék. Putyin lehetőséget kap arra, hogy elmondja a történeteket az ő saját szemszögéből, ugyanakkor a rendező-újságíró Stone ezeket a történeteket folyamatosan és határozottan megkérdőjelezi, tiszteletteljesen, de céltudatosan aláaknázza.
Olyan kényes témák is terítékre kerülnek, mint Oroszország világpolitikában betöltött kontroverzális szerepe, a szíriai Asszad-rezsim támogatásától kezdve egészen a 2016-os amerikai választásokba történő beavatkozásáig. Ám egészen személyes kérdésekről - az elnök családi hátteréről, gyermekkoráról, hatalomra jutásának történetéről - is sokat megtudhatunk.A Putyin-interjúk páratlan bepillantással szolgál két rendkívüli embernek - a vezetőnek és a művésznek - a gondolkodásmódjába. A könyv végén alapos jegyzet- és forrásanyag áll azon olvasók rendelkezésére, akik egy-egy témába mélyebben szeretnék beleásni magukat.
„Stone műve valóban eléri, hogy másként tekintsünk a dolgokra.”

NE W Y ORK TIMES

Adatok
Raktári kód:
753481
EAN:
9789634470847
Eredeti megnevezés:
The Putin Interviews
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
143 x 212 x 24
Tömeg [g]:
570
Hozzászólások
Tasnàdi Imre
Tasnàdi Imre
január 21. 22:16
Válaszolok
Óriási csalódás ez a könyv, nem szól semmiről....érzékeny, kényes témákra egyáltalán ne számítson az olvasó, mint ahogy az ajánlóban olvasni lehet.
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top