Nincs engedélyezve a javascript.
Gratulálunk, egy szekta tagja lettél!

Gratulálunk, egy szekta tagja lettél!

Híresek, sikeresek, jobbá teszik az életedet… és végül a rabszolgájukká válsz.

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 274.-
Eredeti ár:
5 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Híresek, sikeresek és gazdagok, és neked is sikert és gazdagságot ígérnek. Bizalmat ébresztenek benned, és ahogy egyre beljebb kerülsz a szervezetben, egyre fontosabbnak érzed magad. Gratulálunk, egy szekta tagja lettél!
Leírás a könyvről
Híresek, sikeresek és gazdagok, és neked is sikert és gazdagságot ígérnek. Bizalmat ébresztenek benned, és ahogy egyre beljebb kerülsz a szervezetben, egyre fontosabbnak érzed magad. Gratulálunk, egy szekta tagja lettél!
Az Elöljáró, azaz Keith Raniere és befolyásos segítői, sikeres színészek és milliárdos vagyonok örökösei által vezetett önfejlesztő szervezet, az NXIVM két évtizedes működése alatt tízezrek életét tette jobbá, nemzetközi vállalathálózatot hozott létre, és a világ javításán munkálkodott. Azt viszont csak a beavatott kevesek tudhatták, hogy a hívei által messiásként tisztelt Raniere nevének kezdőbetűit bizarr beavatási szertartás részeként a kiválasztott női tagok szeméremdombjába égették, fiatal nőket éheztettek és tartottak rabszolgaként, és hogy mindez - legalábbis eleinte - a szexuálisan zaklatott és kizsákmányolt áldozatok jóváhagyásával történt.
Sarah Berman tényfeltáró újságíró sokkoló részletekkel teli könyvében feltárja, hogyan építette fel Raniere dollármilliárdokat érő birodalmát személyiségének erejére és a modern emberek kétségbeesett értelem utáni vágyakozására alapozva, hogyan hálózott be védtelen, fiatal nőket és hogyan tett tönkre számtalan életet a bölcsesség és a világjobbítás álcája alatt. Az NXIVM hihetetlen, mégis igaz történetét az HBO a nagy sikerű Beavatási eskü című dokumentumsorozatában dolgozta fel.
Adatok
Raktári kód:
801238
EAN:
9789635826612
Eredeti megnevezés:
Don't Call It a Cult
Megjelenés:
2023.11.15.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
456
Méret [mm]:
135 x 208 x 37
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Sarah Berman
Sarah Berman
A Vancouverben élő Sarah Berman oknyomozó újságíróként dolgozik, írásaiban elsősorban bűnügyekkel, szektákkal és piszkos politikai üzelmekekkel foglalkozik. Karrierje során többek között a VICE magazin szerkesztőjeként és a Reuters, The Globe and Mail és a The Vancouver Sun munkatársaként dolgozott. A Gratulálunk, egy szekta tagja lettél! az első könyve.