Nincs engedélyezve a javascript.
Tvrtko könyve

Tvrtko könyve

Pokoli történetek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 499 helyett
1 874 Ft
-25 %
Vujity Tvrtko új könyvének történetei megalkuvást nem tűrő harcokról, igazi hétköznapi hősökről szólnak, s méltóak a Pokoli-sorozat korábbi fejezeteihez! Elutazhatunk a szökőár sújtotta Srí Lankára vagy éppen Ausztráliába is...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A Pokoli történetek sorozat talán legizgalmasabb könyvét tartja kezében a Kedves Olvasó, amelyben meghökkentő, torokszorító vagy éppen vicces kalandokból - ígérem - ezúttal sem lesz hiány.
A Pokoli történetek segítségével megismerhetik a világ talán legfurcsább diktátorát, a Hatalmas Szaparmurat Türkménbasit. Főhősünk magáról neveztette el a január hónapot, édesanyjáról pedig az áprilist, és még az állami tévé emblémája is az ő feje. Türkménbasi nevét városok, sugárutak, vodka- és konyakmárkák őrzik, ráadásul még egy olyan szobrot is állíttatott magának, amelyik együtt forog a nappal. Türkménbasi birodalmában minden a Hatalmas Elnökről szól, életét napi televíziós szappanopera méltatja a plakátokról, épületekről, de még a helyi pénz összes címletéről is ő mosolyog ránk.
Aztán velem tarthatnak bunkerországba, ahol egy tatabányai nyugdíjas asszony 44 évnyi reménytelen várakozás után átölelhette azt az egykori albán kisfiút, akinek évtizedekkel ezelőtt megmentette az életét."
A könyv tartalmából: A Türkménbasi; Az albán beteg; Vízipókok, avagy a Nagy Átverés; A szökőár nyomában; Sorel, a Fekete Hógolyó; Ausztrália - Alica Csodaországban; A bajnok talpra áll, ugye?

Adatok
Raktári kód:
180446
ISBN:
9633694779
EAN:
9789633694770
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
143 x 213 x 26
Tömeg [g]:
620
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top