Nincs engedélyezve a javascript.
Az űzött család
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2021.11.02.
3 999 helyett
2 799 Ft
30 %
1937, Németország - gyanakvás és félelem járja át az utcákat. Emberek tűnnek el nyomtalanul, a zsidók elleni támadások mindennaposak. Ruth Friedman férjét letartóztatja az SS, így Ruthnak kell megvédenie gyermekeit és saját magát a nácikkal szemben. De hová mehetne? Létezik számukra biztonságos hely?
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

1937, Németország - gyanakvás és félelem járja át az utcákat. Emberek tűnnek el nyomtalanul, a zsidók elleni támadások mindennaposak.
Ruth Friedman férjét letartóztatja az SS, így Ruthnak kell megvédenie gyermekeit és saját magát a nácikkal szemben. De hová mehetne? Létezik számukra biztonságos hely?
A legnehezebb feladat legyőzni a mindent elborító közönyt és embertelenséget, miközben Ruth versenyt fut az idővel családja életéért.
DINEY COSTELOE regénye fogcsikorgató dráma egy anya küzdelméről, aki mindent megtesz azért, hogy biztonságba menekítse gyermekeit a „végső megoldás” elől.

Adatok
Raktári kód:
801294
EAN:
9789635821105
Eredeti megnevezés:
The Runaway Family
Megjelenés:
2021.11.02.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
135 x 208 x 33
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Diney Costeloe
Az egész életét írással töltő Diney Costeloe romantikus történelmi regényeivel szerzett hírnevet, a második világháború utáni években játszódó Eldobott gyerekek Magyarországon is óriási sikert aratott. A szerzőnő három gyermeke és hét unokája gondoskodik róla, hogy akkor se unatkozzon, amikor épp nem ír, idejét pedig az angliai Somerset és az írországi Nyugat-Cork között osztja meg férjével együtt.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top