Nincs engedélyezve a javascript.
Egy kifogástalan hölgy

Egy kifogástalan hölgy

A Vanderbilt család regénye

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 399 helyett
3 299 Ft
25 %
Életrajzi regényében Therese Anne Fowler olyan világot fest le, melyben a mérhetetlen vagyon áll szemben a kétségbeesett szegénységgel; a társadalmi ambíció a társadalmi megvetéssel, a barátság az árulással.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Alva Smith, egy jó nevű, de elszegényedett déli család leánya Amerika aranyozott korszakának egyik legvagyonosabb dinasztiájába házasodott be: az újgazdag Vanderbiltek közé, akiket a korabeli elit társaság mélységesen lenézett. Ám a makacs Alva úgy döntött, minden eszközt bevetve kiharcolja az új családját megillető tiszteletet. Kilenc nagyszerű kúriát terveztetett és építtetett, melyek nagy hatással voltak New York ma ismert városképére; nagy bálokat adott, és elrendezte, hogy a lánya egy grófhoz menjen feleségül. Ugyanakkor sikerrel dacolt a korabeli nőket meghatározó konvenciókkal is, a házasságában érvényesítette az akaratát, és a nők választójogi mozgalmának egyik vezető egyénisége lett.

Életrajzi regényében Therese Anne Fowler olyan világot fest le, melyben a mérhetetlen vagyon áll szemben a kétségbeesett szegénységgel; a társadalmi ambíció a társadalmi megvetéssel, a barátság az árulással. Az Egy kifogástalan hölgy felejthetetlen történet egy figyelemre méltó asszonyról, Alva Smith Vanderbilt Belmontról, akinek élete remek bizonyíték arra, hogy a történelmet azok írják, akik ismerik – és hajlandók megszegni a szabályokat.

Adatok
Raktári kód:
763004
EAN:
9789635041725
Eredeti megnevezés:
A well-behaved woman - A Novel of the Vanderbilts
Megjelenés:
2021.06.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
536
Méret [mm]:
147 x 202 x 40
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Therese Anne Fowler
Therese Anne Fowler (1967) a Középnyugaton nevelkedett, de 1995-ben Észak-Karolinába költözött. BA fokozatot szerzett szociológiából és kulturális antropológiából, majd kreatív írást tanult az Észak-karolinai Állami Egyetemen. Zelda, a dzsesszkorszak emblematikus figurája azonnali sikert hozott számára, a regény hosszú ideig szerepelt a sikerlistákon, most is az egyik legolvasottabb szerelmi történet a nagy álmok idejéből.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top