Nincs engedélyezve a javascript.
Shy Boy

Shy Boy

Egy vad musztáng megszelídítése

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Monty Roberts beszámol páratlan kapcsolatáról, amit egy vad musztánggal sikerült kialakítania. Shy Boy megszokta és megszerette a farm körüli életet. Ám Montyt nem hagyta nyugodni a kérdés: vajon nem élne-e Shy Boy szívesebben szabadon. A gyönyörű fényképek - egy lélekemelő, megkapó történet illusztrációi - ezt az eseményt és annak hihetetlen végkifejletét tárják az olvasó elé.
Leírás a könyvről

Shy Boy című könyvében Monty Roberts beszámol arról a páratlan kapcsolatról, melyet egy különleges lóval, egy vad musztánggal sikerült kialakítania.

A fiatal musztánggal Monty Nevada sivatagos fennsíkján, egy háromnapos lovaglás alkalmával találkozott, és élete során szerzett tudását felhasználva sikerült vele kapcsolatot teremtenie. A következő egy évben Shy Boy megszokta és megszerette a farm körüli életet, élvezte, ha magára vonhatja a figyelmet, és valóságos rajongója lett a kisgyerekeknek. A nehéz feladatok teljesítésével és egy súlyos betegség leküzdésével a vadló kivívta gondozói elismerését és csodálatát.Ám Montyt nem hagyta nyugodni a kérdés: vajon nem élne-e Shy Boy szívesebben szabadon. Végül elszoruló szívvel visszavitte a musztángot a természetbe, hogy a saját sorsáról maga dönthessen. A gyönyörű fényképek - egy lélekemelő, megkapó történet illusztrációi - ezt az eseményt és annak hihetetlen végkifejletét tárják az olvasó elé.A Könyvjelző magazin 2014. szeptemberi számában megjelent cikk: Alázat, munka, kommunikáció

Adatok
Raktári kód:
737355
ISBN:
6158001304
EAN:
9786158001304
Eredeti megnevezés:
Shy Boy
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
160 x 220 x 19
Tömeg [g]:
540
Hozzászólások