Nincs engedélyezve a javascript.
Escobar fia, az elsőszülött

Escobar fia, az elsőszülött
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 999 helyett
2 549 Ft
15 %
1965 októberében két harci helikopter csap le egy Bogotá melletti házra Kolumbiában. A brit titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynöke által vezetett kolumbiai kommandósok célpontja egy kezdő bűnöző, Pablo Escobar bandája. A véres tűzharc nyomán a házban csak egy csecsemő marad életben agyonlőtt anyja mellett, akit a brit titkosügynök, Patrick Phillip Witcomb vesz magához.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

1965 októberében két harci helikopter csap le egy Bogotá melletti házra Kolumbiában. A brit titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynöke által vezetett kolumbiai kommandósok célpontja egy kezdő bűnöző, Pablo Escobar bandája. A véres tűzharc nyomán a házban csak egy csecsemő marad életben agyonlőtt anyja mellett, akit a brit titkosügynök, Patrick Phillip Witcomb vesz magához. Így indul Roberto élete, aki csak negyed évszázaddal később tudja meg, hogy valódi neve Roberto Sendoya Escobar, apja pedig nem más, mint a világ legnagyobb drogbárója, Pablo Escobar.
Roberto Sendoya Escobar önéletrajzi könyve az Escobar-sztori teljesen új részleteit tárja fel. Megtudhatjuk belőle, hogyan próbálja újra és újra elrabolni Escobar a gyermekkorát testőrök között töltő elsőszülött fiát, és milyen mocskos nemzetközi játszmák során lesz Pablo a drogvilág megkérdőjelezhetetlen ura. Kiderül, hogyan játszik össze Roberto nevelőapja révén a brit titkosszolgálat Escobar kartelljével a pénzmosásban és a kábítószer-kereskedelemben, ahogy az is, hol lehetnek a drogbáró máig hiányzó milliárdjai.
Az Escobar fia: az elsőszülött emellett egy megkínzott lélek vallomása, aki több évtizeden keresztül próbálta feldolgozni az egész életét megváltoztató titkot: igazi apja emberek ezreinek életét vette el, és további százezrekét tette tönkre.

Adatok
Raktári kód:
801556
EAN:
9789635820221
Eredeti megnevezés:
SON OF ESCOBAR: First Born
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
384
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Phillip Witcomb
Roberto Sendoya Escobar, illetve adoptált nevén Philip Witcomb 1965 körül született Kolumbiában. Anyját egy tűzharc során vesztette el, és egy Kolumbiában dolgozó brit üzletember, Patrick Philip Witcomb és felesége, Joan Witcomb fogadta örökbe. Gyerekkorát Kolumbiában töltötte, majd Angliába került egy bentlakásos iskolába. Nevelőapja csak az 1980-as évek végén mondta el neki, hogy apja valójában a hírhedt Pablo Escobar, ő maga pedig valójában a brit titkosszolgálat ügynökeként dolgozott Kolumbiában.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top