Nincs engedélyezve a javascript.
Ifjúsági zsákbamacska fiúknak

Ifjúsági zsákbamacska fiúknak

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
27 127 helyett
3 999 Ft
-85 %
Megújult Moobius zsákbamacska, megújult csomagösszetételek! 07. 31. és 08. 12. között teljesen új zsákbamacska dobozok várnak! Már rendeltél évfordulós csomagjaink közül? Egyet se félj! Mostantól teljesen más meglepetéskönyvek várnak ugyanazzal az elnevezéssel!
Első évfordulóját ünnepli Magyarország legjobb könyves ajánlata!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Megújult Moobius zsákbamacska, megújult csomagösszetételek!
07. 31. és 08. 12. között teljesen új zsákbamacska dobozok várnak! Már rendeltél évfordulós csomagjaink közül? Egyet se félj! Mostantól teljesen más meglepetéskönyvek várnak ugyanazzal az elnevezéssel!

Első évfordulóját ünnepli Magyarország legjobb könyves ajánlata! A Moobius teljes kínálatából összeállított, 10-10 könyvet tartalmazó zsákbamacska dobozok több ezer olvasónk arcára csaltak már mosolyt. Most pedig különleges ünnepi ajánlattal készültünk nektek…

Szereted a meglepetéseket, de félsz, hogy nem hozzád illő könyvek érkeznek?
Mostantól nem kell aggódnod: évfordulós csomagjaink az olvasói igények alapján szétválogatott 10-10 meglepetéskönyvet rejtenek a megszokott, kihagyhatatlan áron.

A felnőtt korosztály mellett a fiatalabbakra is gondoltunk: válassz ifjúsági könyvekből álló zsákbamacska dobozt, vagy lepd meg gyermekedet válogatásunkkal! Mostantól azonban nem kell azon aggódnod, hogy megfelelő lesz-e a csomag kislányodnak vagy kisfiadnak: legújabb válogatásainkkal biztosra mehetsz! Ráadásul az ifjúsági- és gyermekcsomagok ára csak 3999 Ft!
Ifjúsági csomagjainkat elsősorban 8-14 éves gyermekek számára ajánljuk.

Kiszállítás: 08. 13. és 08. 14. között.
Az akció a készlet erejéig érvényes.
A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi, nem évfordulós zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, előfordulhat átfedés. A zsákbamacska akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható.

Kéthetente mindig új doboztartalommal jelentkezünk majd, ezért siess: ezek a zsákbamacska dobozok csak limitált számban, 08. 12-ig érhetők el!

Adatok
Raktári kód:
800689
Tömeg [g]:
4070
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top