Nincs engedélyezve a javascript.
Zsákbamacska felnőtt 45.

Zsákbamacska felnőtt 45.

Jelenleg nem rendelhető
34 046 helyett
17 023 Ft
-50 %
Magyarország legjobb könyves ajánlata! Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért! Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra!
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Magyarország legjobb könyves ajánlata! Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!

Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra!

Zsákbamacska dobozaink mindegyike 10-10 könyvet rejt az Alexandra Kiadó, az Európa Könyvkiadó, a Cartaphilus Könyvkiadó és a Pioneer Books kínálatából és más, a Moobius honlapján elérhető kötetekből. A válogatások vegyesen lettek összeállítva, minden dobozban változatos műfajokból találhatsz köteteket. A számozással megkülönböztetett összeállítások más-más könyveket rejtenek, tartalmukban nincs átfedés, így akkor sem kell tartanod a duplikálástól, ha több dobozt rendelnél!

A felnőtt korosztály mellett a fiatalabbakra is gondoltunk: válassz ifjúsági könyvekből álló zsákbamacska dobozt, vagy lepd meg gyermekedet válogatásunkkal!

Az akció a készlet erejéig érvényes.
A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, előfordulhat átfedés. A zsákbamacska akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható.

Adatok
Raktári kód:
800399
Tömeg [g]:
4130
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top