Nincs engedélyezve a javascript.
Zsákbamacska felnőtt 49.

Zsákbamacska felnőtt 49.

Jelenleg nem rendelhető
36 180 helyett
4 999 Ft
-86 %
Szereted a meglepetéseket? Most garantáltan ebben lehet részed! Rendelj zsákbamacska dobozt 03. 20. és 03. 26. között, és ezután meglepünk! Minden zsákbamacska rendelést 03. 27-én szállítunk ki, hogy mások ne lophassák el tőled a meglepetés örömét. Indulhat a móka? Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Szereted a meglepetéseket? Most garantáltan ebben lehet részed! Rendelj zsákbamacska dobozt 03. 20. és 03. 26. között, és ezután meglepünk!

Minden zsákbamacska rendelést 03. 27-én szállítunk ki, hogy mások ne lophassák el tőled a meglepetés örömét. Indulhat a móka?

Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!

Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra!

Zsákbamacska dobozaink mindegyike 10-10 könyvet rejt az Alexandra Kiadó, az Európa Könyvkiadó, a Cartaphilus Könyvkiadó és a Pioneer Books kínálatából és más, a Moobius honlapján elérhető kötetekből. A válogatások vegyesen lettek összeállítva, minden dobozban változatos műfajokból találhatsz köteteket, régi és új megjelenéseket egyaránt. A számozással megkülönböztetett összeállítások más-más könyveket rejtenek, tartalmukban nincs átfedés, így akkor sem kell tartanod a duplikálástól, ha több dobozt rendelnél!

A felnőtt korosztály mellett a fiatalabbakra is gondoltunk: válassz ifjúsági könyvekből álló zsákbamacska dobozt, vagy lepd meg gyermekedet válogatásunkkal! Gyermekcsomagunkban ráadásul a 10 meglepetéskönyv mellett egy ajándék foglalkoztatókönyvet és ajándék matricákat is adunk!

Az akció a készlet erejéig érvényes.
A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, előfordulhat átfedés. A zsákbamacska akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható.

Adatok
Raktári kód:
800435
Tömeg [g]:
5460
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top