Nincs engedélyezve a javascript.
Zsákbamacska felnőtt 70.

Zsákbamacska felnőtt 70.

Jelenleg nem rendelhető
35 891 helyett
4 999 Ft
-86 %
10 meglepetéskönyv 4999 Ft-ért Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra! Csatlakozz te is több ezer boldog olvasónkhoz, és rendelj zsákbamacska dobozaink közül!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Magyarország legjobb könyves ajánlata!
Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!

Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra!
Zsákbamacska dobozaink mindegyike 10-10 könyvet rejt az Alexandra Kiadó, az Európa Könyvkiadó, a Cartaphilus Könyvkiadó és a Pioneer Books kínálatából és más, a Moobius honlapján elérhető kötetekből. A válogatások vegyesen lettek összeállítva, minden dobozban változatos műfajokból találhatsz köteteket, régi és új megjelenéseket egyaránt. A számozással megkülönböztetett összeállítások más-más könyveket rejtenek, tartalmukban nincs átfedés, így akkor sem kell tartanod a duplikálástól, ha több dobozt rendelnél!
A felnőtt korosztály mellett a fiatalabbakra is gondoltunk: válassz ifjúsági könyvekből álló zsákbamacska dobozt, vagy lepd meg gyermekedet válogatásunkkal!

Az akció a készlet erejéig érvényes.
A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, előfordulhat átfedés. A zsákbamacska akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható.

Adatok
Raktári kód:
800533
Tömeg [g]:
5650
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top