Nincs engedélyezve a javascript.
Zsákbamacska gyermek 9.

Zsákbamacska gyermek 9.

Jelenleg nem rendelhető
22 289 helyett
4 999 Ft
78 %
Akció:
1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 2 könyv esetén 40% kedvezmény, 3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!
Alexandra Kiadó zsákbamacska csak a Moobiuson! Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Alexandra Kiadó zsákbamacska csak a Moobiuson!
Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!

Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra!

Zsákbamacska dobozaink mindegyike 10-10 könyvet rejt az Alexandra Kiadó, az Európa Könyvkiadó, a Cartaphilus Könyvkiadó és a Pioneer Books kínálatából és más, a Moobius honlapján elérhető kötetekből. A válogatások vegyesen lettek összeállítva, minden dobozban változatos műfajokból találhatsz köteteket. A számozással megkülönböztetett összeállítások más-más könyveket rejtenek, tartalmukban nincs átfedés, így akkor sem kell tartanod a duplikálástól, ha több dobozt rendelnél!

A felnőtt korosztály mellett a fiatalabbakra is gondoltunk: válassz ifjúsági könyvekből álló zsákbamacska dobozt, vagy lepd meg gyermekedet válogatásaink egyikével! Ráadásul a Gyermek 8. doboz most 11 könyvet rejt, és minden gyermekeknek szóló csomaghoz ajándék Jégvarázs matricát is adunk!

Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. 11. 29-ig érvényes.

A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, 1-1 könyv átfedés előfordulhat.

Adatok
Raktári kód:
800253
Tömeg [g]:
3790
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top