Nincs engedélyezve a javascript.
Zsákbamacska ifjúsági 13.

Zsákbamacska ifjúsági 13.

Jelenleg nem rendelhető
4 999 Ft
Szereted a meglepetéseket? Most garantáltan ebben lehet részed! Rendelj zsákbamacska dobozt 05. 08. és 05. 19. között, és ezután meglepünk! Minden zsákbamacska rendelést 05. 20. és 05. 21. között szállítunk ki, hogy mások ne lophassák el tőled a meglepetés örömét. Indulhat a móka?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Szereted a meglepetéseket? Most garantáltan ebben lehet részed!
Rendelj zsákbamacska dobozt 05. 08. és 05. 19. között, és ezután meglepünk! Minden zsákbamacska rendelést 05. 20. és 05. 21. között szállítunk ki, hogy mások ne lophassák el tőled a meglepetés örömét. Indulhat a móka?

Legyen tiéd 10 könyv 4999 Ft-ért!
Ha szereted a meglepetéseket, és könyvimádó vagy, van egy szuper ajánlatunk számodra!
Zsákbamacska dobozaink mindegyike 10-10 könyvet rejt az Alexandra Kiadó, az Európa Könyvkiadó, a Cartaphilus Könyvkiadó és a Pioneer Books kínálatából és más, a Moobius honlapján elérhető kötetekből. A válogatások vegyesen lettek összeállítva, minden dobozban változatos műfajokból találhatsz köteteket, régi és új megjelenéseket egyaránt. A számozással megkülönböztetett összeállítások más-más könyveket rejtenek, tartalmukban nincs átfedés, így akkor sem kell tartanod a duplikálástól, ha több dobozt rendelnél!
A felnőtt korosztály mellett a fiatalabbakra is gondoltunk: válassz ifjúsági könyvekből álló zsákbamacska dobozt, vagy lepd meg gyermekedet válogatásunkkal!

Az akció a készlet erejéig érvényes.
A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, előfordulhat átfedés. A zsákbamacska akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható.

Adatok
Raktári kód:
800516
Tömeg [g]:
3830
Hozzászólások
 
Szintén neked ajánljuk
Heti top