Nincs engedélyezve a javascript.
Zsákbamacska uraknak

Zsákbamacska uraknak

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
37 828 helyett
4 999 Ft
-87 %
Megújult Moobius zsákbamacska, megújult csomagösszetételek! 07. 31. és 08. 12. között teljesen új zsákbamacska dobozok várnak! Már rendeltél évfordulós csomagjaink közül? Egyet se félj! Mostantól teljesen más meglepetéskönyvek várnak ugyanazzal az elnevezéssel!
Első évfordulóját ünnepli Magyarország legjobb könyves ajánlata!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Megújult Moobius zsákbamacska, megújult csomagösszetételek!
07. 31. és 08. 12. között teljesen új zsákbamacska dobozok várnak! Már rendeltél évfordulós csomagjaink közül? Egyet se félj! Mostantól teljesen más meglepetéskönyvek várnak ugyanazzal az elnevezéssel!

Első évfordulóját ünnepli Magyarország legjobb könyves ajánlata! A Moobius teljes kínálatából összeállított, 10-10 könyvet tartalmazó zsákbamacska dobozok több ezer olvasónk arcára csaltak már mosolyt. Most pedig különleges ünnepi ajánlattal készültünk nektek…

Szereted a meglepetéseket, de félsz, hogy nem hozzád illő könyvek érkeznek?
Mostantól nem kell aggódnod: évfordulós csomagjaink az olvasói igények alapján szétválogatott 10-10 meglepetéskönyvet rejtenek a megszokott, kihagyhatatlan áron.

Hölgyeknek és uraknak egy-egy különleges dobozzal készültünk.
A válogatások vegyesen lettek összeállítva, minden dobozban változatos műfajokból találhatsz köteteket, régi és új megjelenéseket egyaránt. Mostantól azonban nem kell attól tartanod, hogy olyan könyv érkezik, amit maximum a párodnak adnál: könyveinket gondosan szétválogattuk, hogy még jobb legyen a meglepetés!

Kiszállítás: 08. 13. és 08. 14. között.
Az akció a készlet erejéig érvényes.
A jelenleg elérhető doboztartalmak a korábbi, nem évfordulós zsákbamacska dobozoktól való teljes különbségét nem tudjuk garantálni, előfordulhat átfedés. A zsákbamacska akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható.

Kéthetente mindig új doboztartalommal jelentkezünk majd, ezért siess: ezek a zsákbamacska dobozok csak limitált számban, 08. 12-ig érhetők el!

Adatok
Raktári kód:
800695
Tömeg [g]:
5210
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top