Nincs engedélyezve a javascript.
Boyfriend Bargain - Áll az alku

Boyfriend Bargain - Áll az alku

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 799 Ft
30 %
Célpont: egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!
Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával. Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Célpont: egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!

Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával.
Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
A küldetése? Felkerülni a nagymenő hokijátékos radarjára, mindenáron.
Zack Morgan a jégen és a hálószobában egyaránt utánozhatatlan, de még ő sem készült fel a titokzatos lányra, akibe hirtelen lépten-nyomon belebotlik - a diákszövetség bulijain, a kedvenc bárjában, de még az ajtaja előtt is -, és aki ráadásul egy visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik. Az üzlet egyetlen feltétele: csak semmi szerelem!

De egy (hm, vagyis két) forró éjszaka után a fogadkozások ellenére a fiú nem képes többé úgy tenni, mintha semmi sem kötné össze őket - kár, hogy a lány képtelen megbízni egy hokijátékosban, akinek az útja összetört szívekkel van kikövezve.

Vajon a hokijátékosnak sikerül bevennie álmai nőjének szívét, vagy az egyezség végén egyetlen jutalma a szívfájdalom lesz?

Adatok
Raktári kód:
762731
EAN:
9789634478935
Eredeti megnevezés:
Boyfriend Bargain
Megjelenés:
2020.11.19.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 208 x 31
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top