Nincs engedélyezve a javascript.
Boyfriend Bargain - Áll az alku

Boyfriend Bargain - Áll az alku
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Eredeti ár:
2 999
Online ár:
2 549 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Célpont: egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!
Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával. Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
Leírás a könyvről

Célpont: egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!

Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával.
Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
A küldetése? Felkerülni a nagymenő hokijátékos radarjára, mindenáron.
Zack Morgan a jégen és a hálószobában egyaránt utánozhatatlan, de még ő sem készült fel a titokzatos lányra, akibe hirtelen lépten-nyomon belebotlik - a diákszövetség bulijain, a kedvenc bárjában, de még az ajtaja előtt is -, és aki ráadásul egy visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik. Az üzlet egyetlen feltétele: csak semmi szerelem!

De egy (hm, vagyis két) forró éjszaka után a fogadkozások ellenére a fiú nem képes többé úgy tenni, mintha semmi sem kötné össze őket - kár, hogy a lány képtelen megbízni egy hokijátékosban, akinek az útja összetört szívekkel van kikövezve.

Vajon a hokijátékosnak sikerül bevennie álmai nőjének szívét, vagy az egyezség végén egyetlen jutalma a szívfájdalom lesz?

Adatok
Raktári kód:
800934
ISBN:
9789634478942; 9789634478959
Eredeti megnevezés:
Boyfriend Bargain
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
400
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

ilsa_head_shot_2.jpg
Ilsa Madden-Mills
Az irodalomtanári állását főállású íróságra cserélő Ilsa Madden-Mills a Büszkeség és Balítélet megszállottja, álomhőse pedig ki is lehetne más, mint Mr. Darcy. Az írónő sodró lendületű ifjúsági regényei és romantikus komédiái rendre az Amazon Top 10 listájában végzik, és a New York Times, a Wall Street Journal és az USA Today bestseller szerzője. Ilsa imádja a habos kávékülönlegességeket, a csicsás hűtőmágneseket és az összes olyan könyvet, amiben unikornisok és kardforgató nők szerepelnek. Weblapján örömmel várja az online stalkereket:
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem