Nincs engedélyezve a javascript.
A szerelem színei

A szerelem színei

Lecsupaszítva

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
3 499 helyett
2 624 Ft
-25 %
Akció:
2 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény, 3 könyv vásárlása esetén 35% kedvezmény, 4 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény, 5 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény! Az akció a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
Grace hiába tudja, hogy veszedelmes, amit Jonathan Huntington iránt érez, minden vele töltött nappal erősödik a szerelme. De vajon mit érez a férfi? Valóban olyan rideg, mint amilyennek mutatja magát? Tényleg csak a készséges játékszert látja a lányban? Amikor Grace megpróbálja rákényszeríteni a férfit, hogy színt valljon, bekövetkezik a katasztrófa...
Leírás a könyvről

Most mindent kockára kell tennie.

Testestül-lelkestül a bolondja lett.Grace hiába tudja, hogy veszedelmes, amit Jonathan Huntington iránt érez, minden vele töltött nappal erősödik a szerelme. De vajon mit érez a férfi? Valóban olyan rideg, mint amilyennek mutatja magát? Tényleg csak a készséges játékszert látja a lányban? Amikor Grace megpróbálja rákényszeríteni a férfit, hogy színt valljon, bekövetkezik a katasztrófa..."Egész testemben megremegek, ahogy még mindig farkasszemet nézünk. Nem akarom elhagyni őt, már a puszta gondolattól is beteg vagyok. De miféle kilátásaim lehetnek egy olyan férfival, amilyen ő? [...] El kell hagynom Jonathant, és meg kell próbálkoznom a felejtéssel.

Egy hosszú pillanatig áll előttem, ökölbe szorult kezekkel, állkapcsán ránganak az izmok.

- Akkor megváltoztatjuk a szabályokat - mondja, és egy lépéssel közelebb jön. - Folytassuk akkor a te szabályaid szerint!"Csábító, érzéki, letehetetlen.

Adatok
Raktári kód:
741978
ISBN:
6155104503
EAN:
9786155104503
Eredeti megnevezés:
Colours of Love - Entblößt
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
135 x 208 x 22
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem