Nincs engedélyezve a javascript.
A Klub

A Klub

A Klub sorozat 1. kötete

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 618 Ft
25 %
Létezik egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Létezik egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra. Kisvártatva üzenetet kap a Klub egyik munkatársától, aki elárulja, hogy még sosem volt része a teljes gyönyörben. Jonas megszállottan keresni kezdi, és mindent megadna, hogy bizonyíthasson.Sarah: "Amikor elolvastam Jonas Faraday brutálisan őszinte önvallomását, kis híján elélveztem... ott, az íróasztal mellett. Őrültségnek tűnhet, hogy képes voltam kockára tenni az állásomat, de képtelen voltam ellenállni a kísértésnek, hogy kapcsolatba lépjek vele. Tudtam, hogy a vallomásommal elhúzom a mézesmadzagot az orra előtt, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy hajtóvadászatot indít utánam."Jonas: "Szóhoz sem jutottam a megdöbbenéstől, amikor megkaptam a felvételi ügynököm e-mailjét. A megjegyzéseimet puszta szeszélyből fűztem hozzá a jelentkezésemhez, nem számítottam rá, hogy választ kapok rájuk, méghozzá ilyen elképesztő választ. Az üzenet olyan csábító, olyan ellenállhatatlan, hogy attól a perctől fogva csak egy dolog érdekelt: megtalálni azt, aki küldte. Mi a neve? Hogy néz ki? Találkoznom kell vele, mindenáron!"A Klub, ahol ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé válik hősünk számára.Üdvözöljük a Klubban, ahol minden álma valóra válhat!Fordította: Getto KatalinOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. novemberi számában megjelent cikk: Társkeresés 2.0 és Platón filozófiájaA Könyvjelző magazin 2015. decemberi számában megjelent cikk: Áru vagyok, használj!

Adatok
Raktári kód:
743728
ISBN:
9634052449
EAN:
9789634052449
Eredeti megnevezés:
The Club
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
122 x 199 x 32
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
Papp Julianna
Papp Julianna
2016. január 4. 13:49
Válaszolok
Tetszett a könyv, messze a legjobb ebben a kategóriában. Mikor várható a következő rész?
Szerkeszto
Szerkeszto
2016. január 6. 10:26
Válaszolok
Kedves Julianna, örülünk, hogy tetszett a könyv! A második kötet kiadását (idén) tavasszal tervezzük. Üdvözlettel, Európa Könyvkiadó admin
Kitti Kovács
Kitti Kovács
2016. február 23. 19:08
Válaszolok
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon jól sikerült könyv. Remélem mihamarabb kiadják a kötet többi részét is. Nagyon várom :)
Papp Julianna
Papp Julianna
2016. április 11. 15:02
Válaszolok
Szeretnék érdeklődni, hogy a következő rész megjelenése tényleg várható az idén tavasszal?
Szerkeszto
Szerkeszto
2016. április 11. 15:18
Válaszolok
Kedves Julianna, igen, májusra tervezzük a második rész kiadását. Üdvözlettel, Európa Könyvkiadó admin
Nadin Horvath
Nadin Horvath
2016. október 3. 19:28
Válaszolok
Nagyon tetszett a könyv, esetleg megtudják mondani, hogy a 3. része a sorozatnak mikorra várható?
Szerkeszto
Szerkeszto
2016. október 4. 9:08
Válaszolok
Kedves Nadin, a jelenlegi tervek szerint jövő év elején érkezik a harmadik kötet. Üdvözlettel, Európa Könyvkiadó admin
Marika Nemes Mihályné
Marika Nemes Mihályné
2016. október 25. 21:47
Válaszolok
Olvastam már az első .és a második kötetet,de már nagyon várom a harmadik kiadását ! ebben az évben van rá remény, hogy megjelenik ?
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top