Nincs engedélyezve a javascript.
A boszorkányok elveszett könyve

A boszorkányok elveszett könyve

A Mindszentek - trilógia első kötete

Sorozat:
Előkészületben
Még nincs meghatározva az ár
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az oxfordi Bodleian könyvtár mélyén Diana Bishop, a fiatal történész egy megbűvölt alkímiai értekezésre bukkan. A boszorkányok ősi vérvonalát hordozó Diana egész eddigi életében menekült a mágia elől, és most nem akar foglalkozni a titokzatos kézirattal.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről
Az oxfordi Bodleian könyvtár mélyén Diana Bishop, a fiatal történész egy megbűvölt alkímiai értekezésre bukkan. A boszorkányok ősi vérvonalát hordozó Diana egész eddigi életében menekült a mágia elől, és most nem akar foglalkozni a titokzatos kézirattal. Ám a felfedezés nem a véletlen műve, és ezt jól tudják a világot egykor benépesítő, ám mostanra megfogyatkozott teremtmények, a boszorkányok, démonok és vámpírok képviselői is. Az Ashmole 782 - a boszorkányok elveszett könyve - titkai révén talán meg tudják állítani hanyatlásukat, ám a könyvet óvó bűbájt egyedül az örökségét megtagadó Diana tudja megtörni.
A fiatal tudós a teremtmények között dúló gyilkos intrikák kereszttüzébe kerül. Megbízhat vajon az elbűvölő, de halálos titkokat hordozó vámpírban, nem mellékesen a genetika professzorában, Mathew Clairmontban, vagy csak sakkfigura az 1500 éves teremtmény ősi játszmájában?
Deborah Harkness a klasszikus vámpírtörténetekbe új vért hozó Mindenszentek-trilógiája egyedi módon vegyíti a történelmi hitelességet a fantasztikummal. A regénysorozatból nagy sikerű televíziós adaptáció készült A boszorkányok elveszett könyve címmel.
Adatok
Raktári kód:
803086
EAN:
9789632668550
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
704
Méret [mm]:
142 x 215 x 42
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Deborah Harkness
Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.