Nincs engedélyezve a javascript.
Az éjszaka árnyai

Az éjszaka árnyai

A Mindenszentek-trilógia második kötete

Sorozat:
Jelenleg nem rendelhető
4 199.-
Korábbi ár:
2 800.-
Eredeti ár:
5 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana Bishop és Matthew Clairmont szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtárban őrzött rejtélyes kézirat eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül.
Olvass bele
Leírás a könyvről
A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana és Matthew szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtár rejtélyes kéziratának eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül: démonok, vámpírok, boszorkányok akadályozzák őket. Elhatározzák hát, hogy visszautaznak az időben a kézirat keletkezésének korába, így próbálják megszerezni. Diana korábban tudomást sem akart venni őseitől örökölt képességeiről, most viszont sürgető vágyat érez, hogy elsajátítsa a boszorkánymesterséget. Amikor ott találják magukat az 1590-es évben, körülöttük Londonban nyüzsögnek a költők, színműírók, udvaroncok - és persze a természetfeletti lények. Ők megérzik, hogy Diana közülük való, ő pedig lassan tudatára ébred a hatalmának. Amire nagy szüksége is lesz, mivel hanyatlóban a vámpírok népe, és az okok kiderítése rájuk vár...Az éjszaka árnyai nem pusztán borzongatóan szenvedélyes szerelmi történet, hanem egyszersmind eleven portré az Erzsébet-korról: találkozunk a szerzőtársától ötleteket kunyeráló Will Shakespeare-rel, nagy hatalmú államférfiakkal - és persze magával a szűz királynővel is. Varázslatos íráskészségével Deborah Harkness ismét lenyűgözi rajongóit: ahogy a mágia és az intrika szövevényéből letehetetlen történetet kerekít, az csakugyan boszorkányos."Regényírói munkásságom 2008 szeptemberében kezdődött, amikor egyszer csak eszembe jutott, hogy ha tényleg léteznek vámpírok, akkor vajon miből élnek?" - Erre a kérdésre adott váratlan, csattanós választ az amerikai történészprofesszor, Deborah Harkness A boszorkányok elveszett könyve megírásával, amely megjelenésekor szinte azonnal a bestsellerlisták élére került, majd szerte a világon óriási sikert aratott. A folytatás sem váratott sokáig magára: 2012-ben elkészült a Mindenszentek-trilógia második kötete, Az éjszaka árnyai, amely szintén rögtön elfoglalta az első helyet a New York Times toplistáján.A Könyvjelző magazin 2014. novemberi számában megjelent cikk: Boszorkányok márpedig...A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Kincsek vannak eltemetve a könyvtárakban
Adatok
Raktári kód:
738474
ISBN:
9632663340
EAN:
9789632666556
Eredeti megnevezés:
Shadow of Night
Megjelenés:
2021.04.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
672
Méret [mm]:
152 x 220 x 48
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások
Nemes Tamás
Nemes Tamás
2018. november 13. 21:44
Válaszolok
Tisztelt kiadó,
Érdeklődnék, mikor várható a Mindenszentek sorozat 3. és 4. kötetének magyar kiadása pontosan: The Book of Life és a Time's Convertet?
Úgy látom, az összes korábbi erre vonatkozó hozzászólás és kérdés törlődött innen válasz nélkül.
Köszönettel
Tamás
Pados
Pados
2018. november 15. 11:15
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Az írónő a napokban bejelentette több nyelvre lefordítják a 4.kötetet is. (German,Dutch,Portuguese,Slovak,Turkish,French,Japanese,Italian)
Örülnénk ha a Hungarian is szereplene a listában!
Köszönettel
Katalin
Garancsi Béláné
Garancsi Béláné
2018. november 16. 0:19
Válaszolok
T. Kiadó! Már 4 éve, h a Mindenszentek sorozat 2. kötete megjelent!
4 éve várok (sokan mások is...), h végre kiadják a sorozat 3. és 4. kötetét is magyarul!
Egyáltalán tervezik ezek kiadását magyarul? Ha igen, várhatóan mikor?
Már korábban is érdeklődtem erről, de látom, h válasz nélkülhagyták a kérdésem, csak simán törölték a kommentet... :(
Nagyon remélem, végre sziveskednek válaszolni...
Előre köszönet az infóért!
Üdv, :)
Zsuzsi
Zsuzsi
2018. november 27. 14:53
Válaszolok
Üdv.! A 3. könyv tudomásom szerint májusban várható magyarul! :) A másodikat viszont hol lehet beszerezni? :)
K. Magdi
K. Magdi
2018. december 7. 17:59
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Már 2 éve elolvastam a trilógia első 2 kötetét, nagy örömmel megnéztem az HBO-GO-on a Boszorkányok elveszett könyve sorozatot is. Nagyon várom a sorozat további kötetét is magyar fordításban!! Bízom benne, hogy olvasóik igényeit nem söprik a szemétbe. Bízni tudok abban is, hogy a kiadó által elindított Mindenszentek trilógia teljes kötetét megjelentetik magyar fordításban amire már sokan várunk. Köszönettel Magdi
Pados
Pados
2018. december 18. 14:26
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Örülnénk, ha a trilógia 4. részét is lefordítanák magyarra, nemcsak a 3.részét.
Köszönettel
Katalin
Nemes Tamás
Nemes Tamás
2019. január 5. 19:10
Válaszolok
Január van, szeretném előrendelni a 3. részt a korábban leírtak szerint! :-)
Pados
Pados
2019. január 6. 21:55
Válaszolok
Ott a pont!!!😃😃😃😃
 

Ismerje meg a szerzőt

Deborah Harkness
Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása