Nincs engedélyezve a javascript.
Hyperborea titkai
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 995.-
Eredeti ár:
3 524.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Hyperboreában, a városban, ahol sosem fúj a szél, szigorú rend uralkodik. A külvilág viharaitól mágikus kupolával óvott városban a nincstelenek a város legalsó szintjén nyomorognak, míg az uralkodó mágusoké a legmagasabb szint.
Leírás a könyvről
Hyperboreában, a városban, ahol sosem fúj a szél, szigorú rend uralkodik. A külvilág viharaitól mágikus kupolával óvott városban a nincstelenek a város legalsó szintjén nyomorognak, míg az uralkodó mágusoké a legmagasabb szint. A szegénysorból származó, tizenkilenc éves Lastyanax mágusi tanulmányai végeztével arra készül, hogy fokonként lépdeljen felfelé a hatalom létráján, ám mentora titokzatos halála egy csapásra Hyperborea legfelsőbb köreibe repíti.
Politikai csapdák közt kanyargó útja során összetalálkozik Arkával, a fiatal harcoslánnyal, aki nemrég érkezett a városba, és különleges tehetséggel vágja ki magát a nehéz helyzetekből, ami igazán nagy szerencse, mert még nagyobb tehetséggel keveredik bele azokba… A fiú mestere gyilkosát keresi, a lány az apját, akivel soha nem találkozott. A fiú előtt fényes jövő áll. A lány mögött titokzatos múlt.
A két fiatal különböző utakon jár, de most egymás segítségére szorulnak: csak együtt élhetik túl a szél nélküli város gyilkos összeesküvéseit.
Adatok
Raktári kód:
803103
EAN:
9789632668604
Eredeti megnevezés:
La ville sans vent
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
464
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Éléonore Devillepoix
Éléonore Devillepoix
A normandiai születésű Eléonore Devillepoix gyerekkorában békákra vadászott és könyveket falt. Ekkor alakult ki benne a meggyőződés, hogy a jó ifjúsági regényeknek a felnőttek számára is van mondanivalója. A középiskola elvégzése után a párizsi Sorbonne-on tanult filozófiát, majd a London School of Economicsban szerzett környezetpolitikai diplomát. Első regénye, a – A város, ahol sosem fúj a szél azonnal nagy sikert aratott; magyar kiadása 2022-ben jelent meg a Cartaphilus kiadónál, a folytatását pedig most vehetik kézbe a magyar olvasók.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem