Nincs engedélyezve a javascript.
A Gyűrűk Ura I-III.
Jelenleg nem rendelhető
11 999.-
Eredeti ár:
15 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Gyűrűk Ura tündérmese. Mégpedig – legalábbis terjedelmét tekintve – alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a három vaskos könyvben, amikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt ember előtti lények, ősi erők képviselték.
Leírás a könyvről
A Gyűrűk Ura tündérmese. Mégpedig – legalábbis terjedelmét tekintve – alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a három vaskos könyvben, amikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt ember előtti lények, ősi erők képviselték. Abban az időben, amikor a mi időszámításunk előtt ki tudja, hány ezer, tízezer esztendővel a Jó kisebbségbe szorult erői szövetségre léptek, hogy a Rossz erőit legyőzzék: tündék, féltündék, az ősi Nyugatfölde erényeit őrző emberek, törpök és félszerzetek, erdőtündék fogtak össze, hogy a jó varázslat eszközével, s a nagy mágus, Gandalf vezetésével végül győzelmet arassanak, de épp e győzelem következtében elenyésszen az ő idejük, s az árnyak birodalmába áthajózva átadják a földet új urának, az emberfajnak.

Göncz Árpád
Adatok
Raktári kód:
802885
EAN:
9789635046751
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
1840
Méret [mm]:
122 x 200 x 118
Tömeg [g]:
1460
Hozzászólások
Regös István
Regös István
2022. augusztus 25. 14:47
Válaszolok
Ezeknek az Amazonos sorozat-borítóknak semmi közük J.R.R. Tolkien Gyűrűk ura-trilógiájához. Ennyi erővel a Hobbit-filmek borítóival is megjelentethenék a trilógiát. Abszurdum az egész.
M
M
2022. augusztus 26. 11:48
Válaszolok
Kedves Európa! Továbbra sincs tervben a sorozat e-könyvben való kiadása?
Hámori Ádám
Hámori Ádám
2022. augusztus 29. 23:00
Válaszolok
Mire várható a megjelenés?
S Bence
S Bence
2022. augusztus 30. 8:20
Válaszolok
A librin az van írva h:
Várható megjelenés: 2022. 09. 01.
 

Ismerje meg a szerzőt

J. R. R. Tolkien
J. R. R. Tolkien
John Ronald Reuel Tolkien 1892. január 3. – Bournemouth, Anglia, 1973. szeptember. Angol író, költő, filológus, nyelvész, egyetemi professzor, festő. Az Oxfordi Egyetemen az angolszász nyelv professzora 1925 és 1945 között, valamint az angol nyelv és irodalom professzora 1945-től 1959-ig, de neve a nagyközönség körében inkább írói és költői tevékenysége miatt ismert: az egyetemes irodalomtörténet legolvasottabb, legelismertebb és legnagyobb hatású alakjai közé tartozik.Tolkien nevét elsősorban a Gyűrűk Ura, valamint az ezt megelőző A hobbit szerzőjeként ismerik.