Nincs engedélyezve a javascript.
A Gyűrűk Ura I-III.
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
14 999.-
Eredeti ár:
19 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"A Gyűrűk Ura tündérmese. Mégpedig -legalábbis terjedelmét tekintve- alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a könyv három vaskos kötetében - vagyis abban a képzelt időben, mikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt ember előtti lények, ősi erők képviselték.
Leírás a könyvről
"A Gyűrűk Ura tündérmese. Mégpedig -legalábbis terjedelmét tekintve- alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a könyv három vaskos kötetében - vagyis abban a képzelt időben, mikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt ember előtti lények, ősi erők képviselték. Abban az időben, mikor a mi időszámításunk előtt ki tudja, hány ezer, tízezer esztendővel a Jó kisebbségbe szorult erői szövetségre léptek, hogy a Rossz erőit legyőzzék: tündérek, féltündék, az ősi Nyugat-földe erényeit őrző emberek, törpök és félszerzetek, erdő öregjei fogtak össze, hogy a jó varázslat eszközével, s a nagy mágus, Gandalf vezetésével végül győzelmet arassanak, de épp e győzelem következtében elenyésszen az ő idejük, s az árnyak birodalmába áthajózva átadják a földet új urának, az emberfajnak.Különös világ ez az emberfölötti -vagy emberalatti- lényekkel benépesített Középfölde. Anyagi valósága nincs. Baljós, fekete várai, csodás fehér tornyai, fullasztó, sűrű erdei, gyilkos hegyei, sötét mélységei gondoskodnak róla, hogy egy pillanatig ne érezzük magunkat a fogható valóság közegében. Különös, hisz ebben a mesevilágban, ahol oly ékesen virágoznak a lovagi erények, véletlenül sem találkozunk az emelkedett eszményeket hirdető kora középkori lovagvilág fonákjával, az eszmények máza alatt a könyörtelen társadalmi tagozódással, elnyomással, nyomorral, létbizonytalansággal; ebben a külsőre feudálisnak tetsző világban jó is, rossz is vele születik a szereplőkkel, ott rejlik a szívük mélyén; a könyv személytelen szereplője a morál, az pedig kiben-kiben belső parancs." (Göncz Árpád)A mű első megjelenésének ötvenedik évfordulója alkalmából alaposan felújított angol kiadás nyomán mi is gondos ellenőrzésnek vetettük alá a könyvet, ennek eredménye ez az indexszel és újrarajzolt térképekkel ellátott, pontosabb magyar szöveg. Reméljük, minden Tolkien-rajongó örömét leli benne.
Adatok
Raktári kód:
753496
ISBN:
9789634058397
EAN:
9789634058397
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
1836
Méret [mm]:
125 x 203 x 130
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1710
Hozzászólások
Kardos Sándor
Kardos Sándor
2017. október 4. 6:52
Válaszolok
Sziasztok kemény vagy puha fedeles lesz ? Remélem keményboritós.
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2017. október 5. 23:37
Válaszolok
Kedves Sándor! Gyönyörű, keménytáblás kiadás lesz.
Kardos Sándor
Kardos Sándor
2017. október 6. 7:23
Válaszolok
Köszönöm, már meg is rendeletem.
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2017. október 11. 12:03
Válaszolok
Szia Sándor! Jól tippeltél. :-) A Gyűrűk Ura I-III. új kiadása keménytáblás lesz. Novemberben már a polcodra teheted. Addig is itt elő is rendelheted: http://www.europakiado.hu/konyv/753496/a-gyuruk-ura-i-iii-3068/
Kardos Sándor
Kardos Sándor
2017. október 13. 16:59
Válaszolok
Köszönöm már meg is rendeltem.
Péter Csontos
Péter Csontos
2017. október 23. 15:23
Válaszolok
Ez a kiadás tartalmaz Alan Lee illusztrációkat?
Gyarmati Zoltán
Gyarmati Zoltán
2017. október 29. 19:24
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Érdeklődnék, hogy A Hobbitból is lesz új kiadás? Köszönöm
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2017. november 3. 13:08
Válaszolok
Kedves Zoltán! Lesz bizony! November 30-én jelenik meg. Üdv, Európa Könyvkiadó admin
 

Ismerje meg a szerzőt

J. R. R. Tolkien
J. R. R. Tolkien
John Ronald Reuel Tolkien 1892. január 3. – Bournemouth, Anglia, 1973. szeptember. Angol író, költő, filológus, nyelvész, egyetemi professzor, festő. Az Oxfordi Egyetemen az angolszász nyelv professzora 1925 és 1945 között, valamint az angol nyelv és irodalom professzora 1945-től 1959-ig, de neve a nagyközönség körében inkább írói és költői tevékenysége miatt ismert: az egyetemes irodalomtörténet legolvasottabb, legelismertebb és legnagyobb hatású alakjai közé tartozik.Tolkien nevét elsősorban a Gyűrűk Ura, valamint az ezt megelőző A hobbit szerzőjeként ismerik.
Az ország leggyorsabb kiszállítása