Nincs engedélyezve a javascript.
Izara - Az Örök tűz

Izara - Az Örök tűz
(E-könyv)

Sorozat:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 995.-
Eredeti ár:
3 524.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Titkos társaságok, természetfeletti lények és egy tiltott szerelem...
Ariana átlagos tininek mondható átlagosan siralmas kamaszkorral. Szülei elváltak, érzelmileg ingatag édesanyjával él együtt, miközben dúsgazdag édesapját teljes szívéből megveti. A suliban sem nyer népszerűségi versenyt, és miközben egy menő elitiskolába jár, pincérnőként dolgozik, hogy fussa benzinre rozoga autójába.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Titkos társaságok, természetfeletti lények és egy tiltott szerelem...

Ariana átlagos tininek mondható átlagosan siralmas kamaszkorral. Szülei elváltak, érzelmileg ingatag édesanyjával él együtt, miközben dúsgazdag édesapját teljes szívéből megveti. A suliban sem nyer népszerűségi versenyt, és miközben egy menő elitiskolába jár, pincérnőként dolgozik, hogy fussa benzinre rozoga autójába. Ezek után a legkevésbé az hiányzik neki, hogy természetfeletti lények törjenek az életére - köztük Lucian, aki sosem végez félmunkát. De miért került épp Ariana a célkeresztbe, és kik mozgatják a szálakat a háttérben? Lucian végül Ariana mellé áll, hogy együtt járjanak utána az igazságnak, és kiderítsék, mi folyik itt valójában. Sosem lehetnek biztosak abban, hogy ki a barát és ki az ellenség, talán még egymásban sem bízhatnak. Ám egy dolog biztos: Arinak életben kell maradnia.

Julia Dippel Izara-sorozata az elmúlt évek legnépszerűbb német ifjúsági regényciklusa, Az örök tűz pedig megjelenése után elnyerte a legjobb német nyelvű első könyvnek járó díjat.
Adatok
Raktári kód:
801567
EAN:
9786156340016
Eredeti megnevezés:
Das ewige Feuer
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
544
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Julia Dippel
Julia Dippel
Julia Dippel 1984-ben született Münchenben. Szabadúszó színházi rendezőként dolgozik, több zenés darabot is rendezett már. Emellett drámapedagógusként több mint tíz éve elkötelezetten munkálkodik azon, hogy a történetmesélésben rejlő varázst közelebb hozza a gyermekekhez és a fiatalokhoz. Szövegváltozatait, színpadi átiratait és saját darabjait már számos alkalommal bemutatták. Első regénye, az Izara – Az örök tűz megjelenése után nem sokkal elnyerte a legjobb német nyelvű elsőkönyves díjat.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top