Nincs engedélyezve a javascript.
Gwendy és a bűvös toll
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 874.-
Korábbi ár:
1 250.-
Eredeti ár:
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Richard Chizmar (1965) többszörös díjnyertes amerikai író, újságíró, szerkesztő, a Cemetery Dance magazin és kiadó alapítója. Műveivel két World Fantasy- és négy International Horror Guild-díjat nyert.
Leírás a könyvről
Richard Chizmar (1965) többszörös díjnyertes amerikai író, újságíró, szerkesztő, a Cemetery Dance magazin és kiadó alapítója. Műveivel két World Fantasy- és négy International Horror Guild-díjat nyert. Az A Long December című novelláskötete kedvező kritikákat kapott a Kirkus-től és a Booklist-től is, Chizmar több konferencián is szerepelt kreatívírás-oktatóként, vendégelőadóként, szakértőként és díszvendégként. Itthon elsősorban a Stephen Kinggel közösen írt Gwendy és a varázsdoboz, valamint az önéletrajzi elemeket a thriller, a horror és a true crime zsánerével keverő A Rémkirály nyomában című regényekről ismert.
Jelen kötetben Richard Chizmar visszatér a Gwendy és a varázsdoboz világába egy lélegzetelállító folytatásra, amelyben Gwendy Petersonnal már felnőttként találkozhatunk. A harminchét éves Gwendy szerelemmel teli házasságban él, rendkívül sikeres író lett, és kongresszusi képviselőként formálja országát Washington D. C.-ben. Egy nap azonban a titokzatos, fekete kalapos Richard Farris varázsdoboza váratlanul újra felbukkan az irodájában. A doboz újbóli megjelenése Gwendyt ismét hazavezeti Castle Rock kisvárosába, ahol Norris Ridgewick seriff és csapata két eltűnt lányt keres kétségbeesetten. Miközben Gwendy a rendőrökkel együtt versenyt fut az idővel, át kell gondolnia, vajon a sors vagy a döntéseink irányítják az életünket, és milyen árat kell fizetnünk azokért a döntéseinkért, amikor a leginkább vágyott dolgokhoz nyúlunk. A Gwendy és a bűvös toll-ban Castle Rock álmos kisvárosa mély, sötét titkok alapkőzetére épült, és hamarosan ismét felébred csendes szendergéséből.
Adatok
Raktári kód:
802881
EAN:
9789635047222
Eredeti megnevezés:
Gwendy's Magic Feather
Megjelenés:
2023.02.15.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
110 x 180 x 21
Tömeg [g]:
170
Hozzászólások
Tímea Gotthard
Tímea Gotthard
2022. december 6. 17:19
Válaszolok
Tisztelt Európa Kiadó!
A Gwendy és a büvös toll mikor jelenik meg kapszula könyvtárban? Az oldalon november 30- a szerepelt eddig.
 

Ismerje meg a szerzőt

Richard Chizmar
Richard Chizmar
Richard Chizmar (1965) többszörös díjnyertes amerikai író, újságíró, szerkesztő, a Cemetery Dance magazin és kiadó alapítója. Műveivel két World Fantasy-díjat és négy International Horror Guild-díjat nyert, valamint a HWA’s Board of Trustees díját. A Stephen Kinggel közösen írt Gwendy és a varázsdoboz, valamint az önállóan írt folytatása rendszeresen szerepelnek a bestseller listákon.