Nincs engedélyezve a javascript.
11.22.63
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
7 499.-
Eredeti ár:
9 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Dallas, 1963. november 22. Három lövés dördül. John F. Kennedy, az Egyesült Államok elnöke halott. Stephen King regénye nem pusztán zseniális időutazás és páratlanul izgalmas, váratlan fordulatokban gazdag történet, hanem a véletlenről, a választásainktól és a sorsról szóló tűnődés is. Letehetetlen.
Leírás a könyvről
Dallas, 1963. november 22.

Három lövés dördül. John F. Kennedy, az Egyesült Államok elnöke halott."Pörög egy tízcentes, és tótágast áll a világ. Ki tudhatja, mikor múlik egy pillanaton az élet, és miért?"Jake Epping kisvárosi angoltanár, jóképű, művelt, harmincas fiatalember. Amikor a gimnázium felnőtt angol kurzusán "A nap, amelyen megváltozott az életem" címmel íratott dolgozatokat javítja, elé kerül a pedellus fogalmazása: Harry Dunning ötven évvel azelőtt valahogyan túlélte, ahogy az apja lemészárolta a tulajdon családját. Jake teljesen odavan... ám kisvártatva még nagyobb titok birtokába jut, amikor öreg barátja, Al, az egyik helyi bisztró tulajdonosa azzal a bizarr kéréssel áll elő, hogy előzze meg azt az eseményt, amelytől ő Amerika és a világ romlását datálja: akadályozza meg Lee Harvey Oswaldot Kennedy elnök meggyilkolásában. Hogy hogyan? Egyszerű. Lépjen át a bisztró spájzában nyíló időkapun, és térjen vissza a nagy amerikai kocsik, Elvis Presley és az általános dohányzás korába. Jake az idő előrehaladtával nem tudja eldönteni, áldja-e vagy átkozza Alt, amiért erre a küldetésre rávette, azt azonban egyre biztosabban tudja, hogy a múltban vagy a jövőben szeretne-e élni.Stephen King regénye nem pusztán zseniális időutazás és páratlanul izgalmas, váratlan fordulatokban gazdag történet, hanem a véletlenről, a választásainktól és a sorsról szóló tűnődés is. Letehetetlen.Fordította: Szántó JuditOlvasson bele: Részlet a könyvből
Adatok
Raktári kód:
747220
ISBN:
9630799966
EAN:
9789630799966
Eredeti megnevezés:
11/22/63
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
854
Méret [mm]:
165 x 235 x 49
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1160
Hozzászólások
Bence Fekete
Bence Fekete
2021. március 28. 14:32
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Érdeklődnék, hogy tervezik-e újrakiadni a kötetet a közeljövőben?
Sajnálatos módon lehetetlen beszerezni a könyvet 25 000 Forint alatt.
Válaszukat előre is köszönöm.
Dr. Keresztesi Tímea
Dr. Keresztesi Tímea
2021. április 16. 19:08
Válaszolok
Tisztelt Európakiadó!
Sok-sok rajongóval egyetemben engem is az érdekelne, hogy reménykedhetünk-e az újrakiadásban? Nemcsak irreálisan drága és szinte besszerezhetetlen, de hatalmas rá a kereslet és talán a legmagasabb értékeléssel rendelkező King-könyv. Szóval biztos bármekkora darabszámú nyomtatásban elkapkodnák...
Persze van még pár cím, amire ugyanez igaz: Búra alatt, Lisey története, Sorvadj el!....
Vass József András
Vass József András
2022. május 7. 15:26
Válaszolok
Tisztelt Európa Kiadó!
Végtelenül hálás vagyok Önöknek, hogy ismét elérhető Stephen King legszebb borítóval kiadott könyve!
Velem együtt nagyon sok gyűjtőnek és rajongónak adtak reményt, hogy a Mester teljes életművéhez hozzá tudjanak jutni. Természetesen megrendeltem, már nagyon várom.
Jó egészséget kívánok!
Üdvözlelettel: Vass József András
Szücs Daniella
Szücs Daniella
2022. május 30. 19:52
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Előrendeltem. Van arról hivatalosan információ mikor várható a könyv?
Ed V.
Ed V.
2022. július 2. 14:11
Válaszolok
Megvettem ezt a könyvet és olvasom. Jó ahogy Stephen King legtöbb mű alkotása! Játszom a gondolattal.Tényleg megvalósult volna az amerikai álom ha JFK elnököt nem lövi le egy szociopata 1963 ban Dallasban? Mi minden alakult volna másképpen? Izgalmas olvasmány érdemes elolvasni!
Regös István
Regös István
2022. augusztus 7. 2:15
Válaszolok
Tisztelt Kiadó!
Meg tudják mondani, mikor jelentetik meg a Fairy Tale című új King-kötet? Németországban és több más nyugat-európai országban az amerikai premierrel egy időben adják ki. Remélem, Önök sem késlekednek soká.
Üdvözlettel, RI
Regös István
Regös István
2022. szeptember 22. 23:34
Válaszolok
Köszönöm válaszukat.
 

Ismerje meg a szerzőt

Stephen King
Stephen King
Stephen King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.
Az ország leggyorsabb kiszállítása