Nincs engedélyezve a javascript.
A Diadalív árnyékában
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Magyar címe jól érzékelteti a regény atmoszféráját: a Párizsba emigrált menekültek és antifasiszták életére a második világháború nyomasztó árnya nehezedik. A nácik egymás után kebelezik be a kontinens országait, és ezzel megindul az emigránsok áradata Párizs felé.
Leírás a könyvről
Magyar címe jól érzékelteti a regény atmoszféráját: a Párizsba emigrált menekültek és antifasiszták életére a második világháború nyomasztó árnya nehezedik.

A regény cselekménye 1938-1939-ben játszódik, a második világháború baljósan ellentmondásos légkörében. Az emigránsok áradata Párizs felé indul. Ravic doktor német koncentrációs táborból szökött át. A menekülő orvos sorsában, viszontagságaiban találkozhat az olvasó a fény és árnyék, szerelem és prostitució, becsület és aljasság, igaz emberség és ocsmány besúgás minden válfajával.

Remarque regénye jó értelemben vett bestseller, a könyvét cselekményesség, életszerű párbeszédek jellemzik. (cgi.axelero.hu/ilegeza)
Adatok
Raktári kód:
181597
ISBN:
9633695201
EAN:
9789633695203
Eredeti megnevezés:
Arc de Triomphe
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
480
Méret [mm]:
145 x 213 x 45
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque (1898–1970) német pacifista és antifasiszta író, igen fiatalon, mindössze 16 évesen kezdett el a szépirodalommal foglalkozni. Az I. világháború során besorozták, és a nyugati fronton teljesített szolgálata alkalmával repesztalálat miatt kórházba került. A háborút követően több munkát is kipróbált, majd az írásnál állapodott meg. 1929-ben megjelent Nyugaton a helyzet változatlan című regénye, amellyel jelentős hírnévre tett szert.