Nincs engedélyezve a javascript.
Nimitz anyahajó
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
7
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Nimitz anyahajó izgalmas és hiteles regény a nyugati világot fenyegető alapvető veszélyről: mi történne, ha terroristák kezébe kerülne egy nukleáris robbanófejjel ellátott tengeralattjáró? A szerző regénye Tom Claney Vadászat a Vörös Októberre című regénye óta az első figyelemre méltó regény ebben a témában.
Leírás a könyvről
A Thomas Jefferson az Amerikai Egyesült Államok Nimitz-osztályú repülőgép-hordozó anyahajója. A 4 milliárd dolláros elit alakulat a parancsnoksága alatt álló hadtest szívében elhelyezkedve, 2000 kilométeres sugarú körben ellenőrzi a fennhatósága alá tartozó vizeket az Arab-tengberen. 6000 fős legénysége hadszolgálatot teljesít a hajó fedélzetén, hogy megőrizze a békét és a nyugati szövetséges hatalmak érdekeltségét az olyan stratégiailag fontos vizeken, mint a Hormuzi-szoros.

És akkor megtörténik az elképzelhetetlen. A Thomas Jefferson megsemmisül egy nukleáris balesetnek tűnő katasztrófában. A veszteség elsöprő. Az USA történelme során ez a legnagyobb szerencsétlenség békeidőben. De amíg az amerikai nemzet gyászol, Bill Baldridge, az anyahajó egyik áldozatának bátyja, aki a haditengerészeti hírszerzésnek dolgozik, elkezdi összerakni a hírszerzés jelentéseit, amelyek azt sugallják, hogy egy alattomos tengeralattjáró bujkál valahol. Ez egy kisebbfajta, dízel-elektromos, ex-szovjet hajó, de senki sem tudja, hogy ki van a fedélzetén, sem azt, honnan jött, sem azt, hogy hogyan sikerült a Thomas Jeffersont megközelítenie; és ami még rosszabb, senki sem tudja, hová lett, és hogy szándékában áll-e újra támadni. Egy közel-keleti kapcsolat bontakozik ki a hátterében, és egy kulcsfontosságú név is felmerül. Baldridge nem nyugodhat, amíg elő nem keríti bátyja gyilkosait. És a halálos vadászat megkezdődik...A Nimitz anyahajó izgalmas és hiteles regény a nyugati világot fenyegető alapvető veszélyről: mi történne, ha terroristák kezébe kerülne egy nukleáris robbanófejjel ellátott tengeralattjáró? A szerző regénye Tom Claney Vadászat a Vörös Októberre című regénye óta az első figyelemre méltó regény ebben a témában. A Nimitz anyahajó nemcsak izgalmas olvasmány, hanem elgondolkodtató kérdéseket felvető mű is.
Adatok
Raktári kód:
157157
ISBN:
9633677378
EAN:
9799633677376
Eredeti megnevezés:
Nimitz Class
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
110 x 180 x 34
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Patrick Robinson
Patrick Robinson