Nincs engedélyezve a javascript.
Pusztító tűz
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
2
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A haditengerészet elit SEAL-egységének parancsnoka, Mack Bedford elveszti társait egy brutális ütközetben, amelyben az iraki felkelők bevetik az új és könyörtelen Gyémántnyíl páncéltörő rakétát. Mack bosszúból végez a támadókkal, emiatt hadbíróság elé állítják és leszerelik a flottától.
Leírás a könyvről
A haditengerészet elit SEAL-egységének parancsnoka, Mack Bedford elveszti társait egy brutális ütközetben, amelyben az iraki felkelők bevetik az új és könyörtelen Gyémántnyíl páncéltörő rakétát. Mack bosszúból végez a támadókkal, emiatt hadbíróság elé állítják és leszerelik a flottától. A helyzetet tovább rontja, hogy Mack tudomására jut: a betiltott Gyémántnyíl rakétát nem más gyártja és forgalmazza, mint a francia iparmágnás és politikus, Henri Foche, akiről úgy tudni, a francia választások nagy esélyese.

Az is kiderül, hogy Mack súlyos beteg kisfiának életét csak egy külföldön végzett és megfizethetetlenül drága műtéttel lehetne megmenti, így amikor a város hajómágnása a segítségét kéri egy Henri Foche elleni merénylethez, Mack igent mond.

Ám mielőtt Mack Foche közelébe kerülhetne, egy gátlástalan zsoldosokból álló szervezet figyelmezteti a francia politikust, rendkívül megnehezítve ezzel a magányos merénylő dolgát. Vajon sikerül felkutatnia és megölnie a francia zsarnokot? Sikerül kiköszörülnie a becsületén esett csorbát, és biztosítania szülővárosa jövőjét? Sikerül megmenteni egyre betegebb fiát, mielőtt túl késő lenne?
Adatok
Raktári kód:
709528
ISBN:
9632973364
EAN:
9789632973364
Eredeti megnevezés:
Diamondhead
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
424
Méret [mm]:
130 x 198 x 31
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Patrick Robinson
Patrick Robinson