Nincs engedélyezve a javascript.
Visszavonulni? Soha!

Visszavonulni? Soha!

A tengerészgyalogosok 10. könyv

Jelenleg nem rendelhető
1 874.-
Eredeti ár:
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
1950 őszén a tengerészgyalogosok győzelmet aratnak Incsonnál, de még nem tudják, milyen megpróbáltatások várnak rájuk. MacArthur elhatározza, keresztülvág a 38. szélességi körön, és meg sem áll a Jalu folyóig, ahol biztosra veszi, nem fogják kínai erők várni. McCoy őrnagy azonban egészen más információ birtokába jut és titkos akcióba kezd.
Leírás a könyvről
A Los Angeles Daily News W. E. B. Griffint az Amerikai Fegyveres Erők koszorús költőjének nevezte, és a Visszavonulni? Soha! című regényét olvasva mindenki számára világossá válik, hogy miért.
1950 ősze van. A tengerészgyalogosok döntő fontosságú győzelmet aratnak Incsonnál, de még nem tudják, milyen megpróbáltatások várnak rájuk. Douglas MacArthur megmakacsolja magát, és elhatározza, keresztülvág a 38. szélességi körön, és meg sem áll a Jalu folyóig, ahol biztosra veszi, nem fogják kínai erők várni. Ken McCoy őrnagy azonban, aki titkos akcióba kezd, egészen más információ birtokába jut, és MacArthur tábornokhoz hasonló elszántsággal küzd, hogy az igazság kiderüljön, mielőtt még túl késő lenne. Közben Fleming Pickering dandártábornok, aki két kontinens között ingázik, elkeseredetten próbálja elsimítani a MacArthur tábornok és Harry Truman elnök közötti nézeteltérést, és igyekszik nem gondolni vakmerő pilóta fiára, aki valahol az ellenséges vonalak mögött próbálja elkerülni a fogságba esést, és aki talán soha nem tér haza...

Mire a Visszavonulni? Soha! véget ér, mindenki sorsa megpecsételődik... Lesznek közöttük olyanok, akik számára a vég keserű pirulát jelent.
Adatok
Raktári kód:
193949
ISBN:
9789634260516; 9634260516
EAN:
9789634260516
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
536
Méret [mm]:
150 x 212 x 44
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
710
Hozzászólások