Nincs engedélyezve a javascript.
A fény kora
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 helyett
2 700 Ft
40 %
"Inkább készítek fotókat, minthogy azok tárgya legyek" - jelenti ki a legendás szépség, Lee Miller, miután 1929-ben Párizsba költözik, hogy fotómodellből fotóművésszé váljon. A sors a neves fényképész-festő, Man Ray útjába sodorja, és a férfi végül beleegyezik, hogy a gyönyörű lány ne csak a modellje, hanem a tanítványa is legyen.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

„Inkább készítek fotókat, minthogy azok tárgya legyek”
- jelenti ki a legendás szépség, Lee Miller, miután 1929-ben Párizsba költözik, hogy fotómodellből fotóművésszé váljon. A sors a neves fényképész-festő, Man Ray útjába sodorja, és a férfi végül beleegyezik, hogy a gyönyörű lány ne csak a modellje, hanem a tanítványa is legyen. Lee hamar rádöbben, hogy a férfi tehetsége és karizmája mögött zsarnoki természet rejtőzik, és a sötétkamra homályában bonyolult szakmai és szerelmi viszony szövődik köztük. Párizs bohém világából a második világháború csatatereire és a koncentrációs táborok szörnyűségeihez vezet Lee Miller útja, aki Man Ray, Pablo Picasso és Jean Cocteau árnyékából kitörve a világ egyik első női haditudósítója és a korszak egyik legjelentősebb fényképésze lesz. Whitney Scharer regénye átütő erővel kelti életre az 1930-as évek varázslatos Párizsát és a 20. század egyik leginspirálóbb női karrierjét.

Adatok
Raktári kód:
754814
EAN:
9789634475897
Eredeti megnevezés:
The Age of Light
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 208 x 38
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Whitney Scharer
Whitney Scharer irodalomból és kreatív írásból diplomázott, novellái számos amerikai irodalmi folyóiratban jelentek meg az elmúlt évek során. Első regénye, A fény kora azonnal az irodalmi sikerlisták élére ugrott, és már több mint egy tucatnyi országban adták ki. Az írónő kreatív írást oktat, férjével és lányával együtt a Massachusettsben található Arlingtonban él.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top