Nincs engedélyezve a javascript.
A szőke ciklon

A szőke ciklon
(E-könyv)

15. kötet

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
638 helyett
542 Ft
15 %
Mindennél nagyobb és őrültebb ámokfutás egy hatalmas, különlegesen értékes gyémántért. A regényben még a neszesszer is nevet, de az olvasó szeme sem marad száraz, annyi bizonyos. Mert ez a könyv fergetegesen jó!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Radzovill herceg élete megmentéséért hatalmas gyémánttal ajándékozza meg Jim Hogan betörőt. Az ajándék percekkel azelőtt érkezett a címzetthez, mielőtt emberölési kísérlet vádjával letartóztatják.

A betörő egy félig kész Buddha-szoborba rejti az ékszert, aztán elvonul letölteni életfogytiglani büntetését. A fegyházban csupán egykori iskolatársának lánya, Miss Evelyn Weston látogatja, így mikor Jim Hogan halálát érzi közeledni, a lányra hagyományozza a gyémántot. A végrendelet nem marad titok, és többen indulnak a szobor keresésére. Evelyn nemcsak jogos öröksége után nyomoz, de újabb titok nyomára jutva, egy ember becsületét is meg kell mentenie. Izgalmas kalandjaiba kénytelen magával hurcolni egy mit sem sejtő és örökké borotválatlan lordot, pedig tudva levő, hogy egy gentleman élete nem átjáróház. Menet közben az is kiderül, hogy a zsilett és az ismétlőpisztoly között alig van különbség, és ez nagyon elszomorító, valamint, hogy aki utoljára nevet, az a neszesszer.

Adatok
Raktári kód:
728494
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
240
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top