Nincs engedélyezve a javascript.
Mr. Quin
Jelenleg nem rendelhető
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ha a titokzatos Mr. Harley Quin felbukkan Agatha Christie történeteiben, akkor két dolog biztos: hogy hirtelen régen volt, nagyon friss, vagy még el sem követett (!) szerelmi bűnügyek kerülnek elő, és hogy Quin barátja, a Poirot-hoz hasonlóan aprócska, Miss Marple-hoz hasonlóan jelentéktelennek tűnő Mr.
Leírás a könyvről
Ha a titokzatos Mr. Harley Quin felbukkan Agatha Christie történeteiben, akkor két dolog biztos: hogy hirtelen régen volt, nagyon friss, vagy még el sem követett (!) szerelmi bűnügyek kerülnek elő, és hogy Quin barátja, a Poirot-hoz hasonlóan aprócska, Miss Marple-hoz hasonlóan jelentéktelennek tűnő Mr. Satterthwaite kiváló megfigyelőkészséggel és pengeéles logikával megoldja azokat. Mire pedig a gyilkos személyére fény derül, Mr. Quin, mintha ott se lett volna, nyomtalanul elillan.

Agatha Christie a húszas években kezdte írni rendhagyó detektívpárosának történeteit, és ötven évvel később fejezte be. Kötetünk mind a tizennégy Harlekin-novellát tartalmazza

"Van nekem egy barátom, egy bizonyos Mr. Quin, és őt a legjobban éppen a katalízis jelenségével lehetne jellemezni. Ha ő jelen van valahol, az azzal jár, hogy ott valami történni fog, mert ahol ő van, ott különös megvilágosodásokra és felfedezésekre kerül sor. De ő maga ezekben a folyamatokban nem vesz részt."
Adatok
Raktári kód:
804001
EAN:
9789636202729
Megjelenés:
2024.06.10.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Méret [mm]:
110 x 180
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Agatha Christie
Agatha Christie
Találkozzunk könyvvásárainkon!