Nincs engedélyezve a javascript.
London Boulevard

London Boulevard

Nem minden gengszter akar bűnöző lenni

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
5
1 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mitchel jól ismeri London bevándorlóktól nyűzsgő, lepusztult városrészeit, ahol az ember maga is bűnözővé válik, vagy rettegve figyelheti, mikor rúgják be a lakása ajtaját... A kérdés az: létezik-e harmadik út?
Leírás a könyvről
Mitchell frissen szabadul a börtönből, miután három évet töltött rács mögött egy olyan bűncselekményért, amire nem is emlékszik... Barátja, Billy Norton pontosan tudja, mi történt azon az estén, de az igazság feltárása helyett már a börtön előtt várja, hogy újra magával sodorja a gengszterek világába. Mitch azonban szeretne kimaradni a komolyabb balhékból, ezért később nemet mond a helyi nagyfőnöknek, s Lillian Palmer, a halványan pislákoló mozicsillag villájában vállal tisztes munkát. Hiába azonban a normális élet iránti vágy és az őszinte szerelem, Mitch nem tud elbújni sem erőszakos múltja, sem a szervezett bűnözés elől...

Ken Bruen bűnügyi regénye kliséktől mentes: különös, egyszerre vonzó és taszító karakterek, izgalmas, pergő történet, meghökkentő végkifejlet, eredeti stílus. Lírai és mégis könyörtelenül realista. Nem csoda, hogy William Nonahamet, az Oscar-díjas forgatókönyvírót is megihlette és filmet forgatott belőle Colin Farrell főszereplésével.
Adatok
Raktári kód:
712032
ISBN:
9632974576
EAN:
9789632974576
Eredeti megnevezés:
London Boulevard
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
131 x 198 x 20
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Ken Bruen
Ken Bruen
Az 1951-es születésű ír Ken Bruen hosszú írói karrierje során elnyerte a legjobb krimiírónak járó Macavity- és Barry-díjat, a több évtizeden át írt Jack Taylor-sorozatért pedig a legjobb detektívregénynek járó Shamus-díjjal jutalmazták. London Boulevard című, 2011-ben magyarul is megjelent regényéből Colin Farell és Keira Knightley főszereplésével készült film. Bruen a regényírás mellett negyedévszázadon keresztül angoltanárként dolgozott Afrikában, Japánban, Délkelet-Ázsiában és Dél-Amerikában, nem egyszer veszélyes utazásai során pedig egyszer rövid időre börtönbe is került Brazíliában.