Nincs engedélyezve a javascript.
A hazugság csapdájában
Jelenleg nem rendelhető
2 799 helyett
840 Ft
-70 %
Amikor neves kollégáját, Jerry Vincentet meggyilkolják, Mickey Haller megörökli tőle addigi legnagyobb ügyét: neki kell védeni a befolyásos hollywoodi producert, Walter Elliotot, akit felesége és annak szeretőjének megölésével vádolnak. Mickey gőzerővel készül a tárgyalásra, s ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogy Vincent gyilkosa alighanem őt szemelte ki következő áldozatának.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Mickey Haller védőügyvéd élete végre kezd rendbe jönni - kétévnyi tévelygés és kihagyás után visszatér a tárgyalóterembe. Amikor neves kollégáját, Jerry Vincentet meggyilkolják, Haller megörökli tőle addigi legnagyobb ügyét: neki kell védeni a befolyásos hollywoodi producert, Walter Elliotot, akit felesége és annak szeretője megölésével vádolnak. Hallernek jócskán akad dolga Elliottal, akit szemlátomást jobban érdekelnek a filmjei, mint a lehetőség, hogy egy életre rács mögé dugják. Miután a védelem stratégiájának kulcsfontosságú része hiányzik, Mickey gőzerővel készül a tárgyalásra, s ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogy Vincent gyilkosa alighanem őt szemelte ki következő áldozatának.

Itt lép be a képbe Harry Bosch, aki elszántan nyomoz Vincent gyilkosa után, és mindent elkövet a kézre kerítéséért, még ha ehhez csaliként is kell használnia Hallert. Bosch és Haller - nyomozó és ügyvéd - mindeddig ellentétes oldalon álltak, ám ahogy nő a nyomás, és mindketten egyre nagyobb kockázatot vállalnak, be kell látniuk, hogy nincs más választásuk, mint egy csapatban dolgozni.39 nyelven több mint 42 millió eladott kötet, több mint egy tucat díj...

Michael Connelly vitathatatlanul az egyik legjobb krimiíró.

Adatok
Raktári kód:
716745
ISBN:
9632977003
EAN:
9789632977003
Eredeti megnevezés:
The Brass Verdict
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
130 x 198 x 26
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top