Nincs engedélyezve a javascript.
Vad vizek hajósa
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
6
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A népszerű Sharpe-sorozat és számos történelmi regény neves szerzője – első napjainkban játszódó regényében olyan ember markáns portréját rajzolja meg, aki a modern világban is igyekszik életben tartani a lovagiasság eszméjét, és az olyan idejét múltnak tűnő értékeket, mint a tisztesség és az igazság szeretete.
Leírás a könyvről
Nick Sandman egész életében semmit sem szeretett úgy, mint gyönyörűen helyreállított öreg vitorlását, és csupán egyetlen dologról álmodozott - kihajózni a tengerre, ahol nincsenek szabályok, és nincs több öldöklés. Álmát csupán egyvalami hiúsíthatta meg: a könyörtelen valóság, hiszen Nick Sandman súlyosan megsebesült, hajója értéktelen ronccsá változott, neki pedig nem maradt se pénze, se munkája. Amikor elhagyja a kórházat, Nick, a háborús hős, aki a falkland-szigeteki bevetését követően a legmagasabb katonai kitüntetésben, a Viktória-keresztben részesült, a sebesülése miatt járni is alig tud. Apja csalásért börtönben ül, otthonát és midnen ingóságát lefoglalták, volt felesége kiforgatta a vagyonából. Nem maradt más tulajdona, csak hajója, a Sycorax, amikor azonban visszatér Devonba, elhagyatottan, partra vontatva találja, míg kikötőhelyén egy fényűző óceánjáró jacht, a Wildtrack horgonyoz. Úgy tűnik, mindezért egyvalakit terhel a felelősség - a népszerű tévésztárt, Tony Bannistert. Az alku, amelybe Nick belekényszerül, talán esélyt adhat számára, hogy helyreállítsa hajóját, és valóra váltsa álmát, ám eközben olyan ellenséges és álnok világba kerül, amely veszélyesebb, mint a tengeri orkán vagy a Falkland-szigeteken vívott legvéresebb ütközet.
Adatok
Raktári kód:
197029
ISBN:
9633697611
EAN:
9789633697610
Eredeti megnevezés:
Wildtrack
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
145 x 213 x 40
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

bernardcornwell.jpg
Bernard Cornwell
A legnevesebb kortárs brit történelmi regény íróként számon tartott Bernard Cornwell 1944-ben született Londonban. Regényeit gondos kutatómunka, árnyalt karakterek és fordulatos történetszövés jellemzik, legyen szó akár a Napóleoni-háborúk idején játszódó Sharpe könyvekről, a 100 éves háború világát életre keltő Grál küldetés sorozatról,avagy az olvasókat a viking kori Angliába elkalauzoló Angolszász históriákról.
Heti top