Nincs engedélyezve a javascript.
Elégtétel
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Az alig 17 éves Sharon Conwayre csodálatos élet vár, hiszen kedvese és nemsokára megszülető gyermekének apja, Lenny Scott a londoni alvilág egyik legígéretesebb ifjú pénzbehajtója: eszes, hűséges és könyörtelen. Ám Sharonnak rá kell döbbennie, hogy semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az alig 17 éves Sharon Conwayre csodálatos élet vár, hiszen kedvese és nemsokára megszülető gyermekének apja, Lenny Scott a londoni alvilág egyik legígéretesebb ifjú pénzbehajtója: eszes, hűséges és könyörtelen. Ám Sharonnak rá kell döbbennie, hogy semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie. A tökéletes családi élet illúzióját Lenny brutális halála darabokra zúzza, és miután 20 évvel később kiderül az igazság, a mindenét elveszített Sharonnak csak egyvalami marad: az elégtétel. A krimi brit királynője, Martina Cole szédületes tempót diktáló új regényében kíméletlen világba visz el minket, ahol egy pillanatnyi gyengeségért is könnyűszerrel halállal lakolhat az, aki nem tartja be a szabályokat.

„Martina Cole, a hihetetlenül olvasmányos gengszterregények legnagyobb mestere újabb letehetetlen történetet írt nekünk az erőszak rabságában élő férfiakról és az őket szerető nőkről… Az Elégtétel brutálisan lebilincselő.”
(The Sunday Mirror)

Adatok
Raktári kód:
800121
EAN:
9789634476023
Eredeti megnevezés:
Get Even
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
130 x 198 x 32
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
Gruz Lászlóné
Gruz Lászlóné
2019. november 11. 15:22
Válaszolok
E-könyvben mikor lesz megvásárolható?
 

Ismerje meg a szerzőt

Cole, Martina
Az angliai Essexben született Martina Cole többek között pincérnőként és bolti árufeltöltőként is dolgozott, mielőtt az 1992-ben megjelent Veszélyes hölgy elsöprő sikerét követően főállású íróvá nem vált. Az írónőt ma a kortárs krimi megkérdőjelezhetetlen mestereként tartják számon; csak az angol nyelvterületen több mint 15 millió példányban keltek el a regényei, és több művéből nagy sikerű televíziós adaptáció készült. Cole Kent és Ciprus között osztja meg az idejét, és amikor épp nem a legújabb regényén dolgozik vagy az unokáival foglalkozik, akkor örömmel jótékonykodik – többek közt börtönökben tart kreatívírás-órákat.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top