Nincs engedélyezve a javascript.
Elégtétel
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
Az alig 17 éves Sharon Conwayre csodálatos élet vár, hiszen kedvese és nemsokára megszülető gyermekének apja, Lenny Scott a londoni alvilág egyik legígéretesebb ifjú pénzbehajtója: eszes, hűséges és könyörtelen. Ám Sharonnak rá kell döbbennie, hogy semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Az alig 17 éves Sharon Conwayre csodálatos élet vár, hiszen kedvese és nemsokára megszülető gyermekének apja, Lenny Scott a londoni alvilág egyik legígéretesebb ifjú pénzbehajtója: eszes, hűséges és könyörtelen. Ám Sharonnak rá kell döbbennie, hogy semmi sincs ingyen, és előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie. A tökéletes családi élet illúzióját Lenny brutális halála darabokra zúzza, és miután 20 évvel később kiderül az igazság, a mindenét elveszített Sharonnak csak egyvalami marad: az elégtétel. A krimi brit királynője, Martina Cole szédületes tempót diktáló új regényében kíméletlen világba visz el minket, ahol egy pillanatnyi gyengeségért is könnyűszerrel halállal lakolhat az, aki nem tartja be a szabályokat.

„Martina Cole, a hihetetlenül olvasmányos gengszterregények legnagyobb mestere újabb letehetetlen történetet írt nekünk az erőszak rabságában élő férfiakról és az őket szerető nőkről… Az Elégtétel brutálisan lebilincselő.”
(The Sunday Mirror)

Adatok
Raktári kód:
800121
EAN:
9789634476023
Eredeti megnevezés:
Get Even
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
130 x 198 x 32
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
Gruz Lászlóné
Gruz Lászlóné
november 11. 15:22
Válaszolok
E-könyvben mikor lesz megvásárolható?
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top