Nincs engedélyezve a javascript.
Quicksand - Állam kontra Maria Norberg

Quicksand - Állam kontra Maria Norberg

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
"A levegő szürke és homályos a puskaportól. Mindenkit lelőttek, engem kivéve. Rajtam egy karcolás nem sok, annyi sincs."
A legesleggazdagabbak és a legkiszolgáltatottabbak többnyire nem találkoznak. Kivéve a Djursholmi Gimnáziumot, ahol öt tizenéves fiatal különös kapcsolata tragédiába torkollik.
Leírás a könyvről

„A levegő szürke és homályos a puskaportól. Mindenkit lelőttek, engem kivéve. Rajtam egy karcolás nem sok, annyi sincs.”

A legesleggazdagabbak és a legkiszolgáltatottabbak többnyire nem találkoznak. Kivéve a Djursholmi Gimnáziumot, ahol öt tizenéves fiatal különös kapcsolata tragédiába torkollik. Kilenc hónappal később a tizennyolc éves Maja bíróság előtt áll. Kicsoda ő? Egy gondtalan életet élő, kitűnő tanuló lány, aki szörnyű tragédiába keveredett, vagy a megnyerő külső mögött egy szörnyeteg rejtőzik?
A nagy sikerű Netflix sorozat alapjául szolgáló Quicksand kőkemény bírósági thriller, egy fiatal lány megrendítően találó portréja, és egyben kíméletlen leszámolás egy menthetetlenül kettészakadó társadalommal. Hamisítatlan dráma bűnről, büntetésről, felelősségről és megbocsátásról.

Adatok
Raktári kód:
800202
EAN:
9789632666983
Eredeti megnevezés:
Quicksand
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
480
Méret [mm]:
125 x 200 x 39
Tömeg [g]:
490
Hozzászólások