Nincs engedélyezve a javascript.
A Vörös Özvegy

A Vörös Özvegy
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 924 helyett
2 485 Ft
15 %
Egy eltűnt gyerek. Egy elkeseredett anya. És egy ház telis-tele titkokkal. Julia két évvel ezelőtt egy tragikus baleset következtében elvesztette a családját. A férje megfulladt, miközben próbálta kimenteni a lányukat, Lilyt a házukhoz közeli folyóból. A kislány testét nem találták meg, és Julia azóta megrögzötten hisz abban, hogy Lily valahol életben van.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Egy eltűnt gyerek. Egy elkeseredett anya. És egy ház telis-tele titkokkal.

Julia két évvel ezelőtt egy tragikus baleset következtében elvesztette a családját. A férje megfulladt, miközben próbálta kimenteni a lányukat, Lilyt a házukhoz közeli folyóból. A kislány testét nem találták meg, és Julia azóta megrögzötten hisz abban, hogy Lily valahol életben van.
A magányos és összetört Julia menedékházat nyit otthonában írók számára. Lucas, a horrorszerző egyike az első vendégeknek. Megszállottan próbálja kideríteni, mi történt Lilyvel. Érkezése után pár nappal a ház nyugalmát hátborzongató események kezdik megzavarni.
A nyomok Lucast és Juliát az erdőbe vezetik, ahol sötét titokra bukkannak - egy titokra, melynek a védelméért valaki bármire képes…
Mi történt valójában azon a napon a folyónál? Miért nem került elő a test? És ki vagy mi kísérti a házat?
A nagy sikerű Nyomodban vagyok írójának eddigi leghátborzongatóbb alkotása.

Adatok
Raktári kód:
800275
ISBN:
9789634476382; 9789634476399
Eredeti megnevezés:
The Retreat
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
384
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Mark Edwards
A brit Mark Edward előszeretettel hasonlítja írói karrierjét a hullámvasúthoz, hiszen hosszú évek próbálkozása és rengeteg ígéretesen induló, majd kudarcba fulladó vállalkozás után ért fel a csúcsra pszichológiai thrillereivel, amelyek immár több mint hárommillió példányban keltek el csak azangol nyelvterületeken. A szerző Magyarországon is nagy sikert aratott regényeiben hétköznapi emberek keverednek szörnyű helyzetekbe, és saját bevallása szerint íróvá válásához többek között Stephen King művei szolgáltattak inspirációt. Mark az angliai West Midlandsben él feleségével, három gyermekükkel, két macskájukkal és kutyájukkal. További információt a https://www.markedwardsauthor.com/ találunk.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top