Nincs engedélyezve a javascript.
Ölj meg, ha tudsz!

Ölj meg, ha tudsz!

Kezdődhet az embervadászat

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 helyett
2 624 Ft
25 %
Matthew Bannon, a New Yorkban élő szegény egyetemista a központi pályaudvar elleni zűrzavaros támadás során egy orvosi táskára bukkan, amely tele van gyémántokkal. Ettől kezdve arról ábrándozik, hogy gondtalanul éli az életét gyönyörű barátnőjével. Ám gyorsan rá kell ébrednie, hogy a valóság sokkal kiábrándítóbb, és sokkal veszélyesebb.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Matthew Bannon, a New Yorkban élő szegény egyetemista a központi pályaudvar elleni zűrzavaros támadás során egy orvosi táskára bukkan, amely tele van gyémántokkal. Ettől kezdve arról ábrándozik, hogy gondtalanul éli az életét gyönyörű barátnőjével. Ám gyorsan rá kell ébrednie, hogy a valóság sokkal kiábrándítóbb, és sokkal veszélyesebb. Ugyanis vadászni kezdenek rá.

Nyomába ered a Szellem, a világ legveszélyesebb bérgyilkosa, aki éppen most fejezte be egyik legnagyobb kihívást jelentő munkáját: megölte Walter Zelvast, a nemzetközi gyémántszindikátus egyik vezéralakját. Csakhogy akadt egy kis probléma: a gyémántok, amelyeket vissza kellett volna szereznie Zelvastól, eltűntek...

Ekkor kerül az események középpontjába az ártalmatlannak tűnő festőtanonc, akinek nem marad más esélye, minthogy menekül, amerre lát, szorosan magához ölelve a gyémántokkal teli táskát..."Amerika első számú mesélője" pörgő és meglepő fordulatokkal teli történetet alkotott, amelyből nem hiányozhat a szerelem, a kapzsiság és egy jó adag gonoszság sem.

Adatok
Raktári kód:
733404
ISBN:
9633571316
EAN:
9789633571316
Eredeti megnevezés:
Kill Me If You Can
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
130 x 198 x 26
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

James Patterson
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top