Nincs engedélyezve a javascript.
Óvakodj a múlttól

Óvakodj a múlttól

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
1 850 Ft
-50 %
A végtelen, kihalt mezőkkel teli angol lápvidék baljóslatú, sötét hely, ahol bármikor eltévedhetünk a köd leszállta után. Ezen a kietlen vidéken szembesül a fiatal Matt Ballard nyomozó az emberi természet sötét oldalával, miután a mocsárból három meggyilkolt gyermek holtteste bukkan elő.
Elolvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A végtelen, kihalt mezőkkel teli angol lápvidék baljóslatú, sötét hely, ahol bármikor eltévedhetünk a köd leszállta után. Ezen a kietlen vidéken szembesül a fiatal Matt Ballard nyomozó az emberi természet sötét oldalával, miután a mocsárból három meggyilkolt gyermek holtteste bukkan elő. 25 évvel később Ballard főfelügyelő már a visszavonuláson gondolkodik sikerekben gazdag karrierje után, ám a múlt közbeszól: egy ismeretlen feladó az azóta is megoldatlan gyilkosságokról küld autentikus fotókat, majd újabb gyermek holtteste kerül elő. Az igazi gyilkos tért vissza vajon, vagy beteg elméjű követőre talált?
Akárki is áll az új esetek hátterében, ezúttal Matt Ballard is a célpontok egyike találja magát - elvégre egy embert többféle módon is meg lehet semmisíteni…
A bűnügyi thriller mesterei közé tartozó Joy Ellis sodró lendületű regénye arra figyelmeztet, hogy múltunk a legváratlanabb pillanatokban kérhet számon minket.

Adatok
Raktári kód:
759741
EAN:
9789634475965
Eredeti megnevezés:
Beware the Past
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
130 x 198 x 27
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top