Nincs engedélyezve a javascript.
Az őrület tüze
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
5
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A sajtó által Hullaégetőnek keresztelt sorozatgyilkos különös kegyetlenséggel végez áldozataival, majd elégeti őket. A legutolsó alkalommal azonban szemtanú is van, de nem akar beszélni. Kate Conlannek, kell szóra bírnia, ami nem kis feladat, de ő az egyetlen ember, aki megállíthatja a Hullaégetőt.
Leírás a könyvről
A sajtó által Hullaégetőnek keresztelt sorozatgyilkos különös kegyetlenséggel végez áldozataival, majd a holttestekre gyúlékony anyagot önt, s elégeti őket. Eddig már három gyilkosság szárad a lelkén, ám esze ágában sincs ennyinél megállni. A legutolsó áldozat egy befolyásos üzletember lánya, s a szörnyű tragédiának ezúttal szemtanúja is van. A tizenéves Angie DiMarco a halott testét emésztő lángok fényében meglátja a tettes arcát, a rendőrségnek azonban nem akar beszélni. A hatóságok viszont eredményt akarnak, így Kate Conlannek, az áldozat- és tanúvédelmi program munkatársának mielőtt szóra kell bírnia, ami nem kis feladat. Az FBI sorozatgyilkosokra specializálódott különleges ügynökét, John Quinnt küldi a helyszínre. A férfit fájdalmas múltbeli emlékek kötik Kate-hez, és olyan titkot őriz, amely csaknem az őrületbe kergeti. Meg akarja találni a Hullaégetőt, mindegy milyen áron.

A nyilvános hisztéria, a politika és a média figyelme közepette Kate karrierjének - és egyben életének - legnehezebb helyzetével szembesül. Ő az egyetlen ember, aki megállíthatja a Hullaégetőt... és ő a következőnek kiszemelt áldozat.
Adatok
Raktári kód:
186666
ISBN:
9633699266
EAN:
9789633699263
Eredeti megnevezés:
Ashes to ashes
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
142 x 214 x 46
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások
 
Heti top