Nincs engedélyezve a javascript.
Isten hozott Winterville-ben!

Isten hozott Winterville-ben!
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Amikor egy könyörtelen cég megvásárolja Holly Winter apró szülővárosát, a festői szépségű Winterville-t, hogy síparadicsomot építsen a helyére, a fiatal nő úgy dönt, mindent megtesz, hogy megállítsa őket.
Leírás a könyvről
Amikor egy könyörtelen cég megvásárolja Holly Winter apró szülővárosát, a festői szépségű Winterville-t, hogy síparadicsomot építsen a helyére, a fiatal nő úgy dönt, mindent megtesz, hogy megállítsa őket. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy jól ismeri a cég vezérigazgatóját, a jóképű, sima modorú és gusztustalanul sikeres Josh Gerbert, akivel nyolc évvel korábban együtt töltött egy éjszakát, most pedig a férfi le akarja rombolni az otthonát.
Ha bárki képes a gátlástalan üzletember megállítására, az Holly. Okos, elszánt, és jól ismeri Gerber gyengéit - elvégre ugyanazok az ő gyengéi is. Ám az elkeseredett küzdelem mindkettejükben váratlan érzelmeket ébreszt, és a heves viták egy idő után még hevesebb csókokban végződnek. Hollynak esélye nyílik megmentenie szülővárosát - ám hajlandó feláldozni a saját szívét érte?
Carrie Elks Winterville-sorozata az elmúlt évek egyik legnagyobb romantikus regény sikere. Irány a város, ahol minden nap karácsony van!
Adatok
Raktári kód:
803582
EAN:
9786156644190
Eredeti megnevezés:
Welcome to Winterville
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
352
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Carrie Elks
Carrie Elks
Carrie Elks a tüzes romantikus történetek avatott szakértője. Első regénye, a Fix You a Big Brother brazíliai kiadásába is bekerült valamilyen rejtélyes módon – szerencsére nem szavazták ki. Carrie több óriási sikerű romantikus regénysorozat szerzője, és amikor épp nem ír vagy olvas, akkor süt, a közösségi médiában beszélget a rajongóival, és néha megiszik egy pohár bort. Férjével, két gyermekükkel és magát nagymenőnek gondoló fekete mopszlijukkal, Platóval él együtt.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem