Nincs engedélyezve a javascript.
Az álmok könyvesboltja
plecsni-2.png
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 999 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Akció:
Válassz három könyvet 2+1 jelöléssel ellátott kiadványaink közül, és a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk. Kérjük, mindhárom könyvet helyezd a kosaradba! A 2+1 akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe.
A nagyanyja kis falusi könyvesboltját megöröklő Sarah híresen nem tud ellenállni a kísértésnek: minden egyes használt könyvet megvásárol, ami csak a keze ügyébe kerül. Nem csoda, hogy omladozó üzlete a csőd szélén áll.
Leírás a könyvről

A nagyanyja kis falusi könyvesboltját megöröklő Sarah híresen nem tud ellenállni a kísértésnek: minden egyes használt könyvet megvásárol, ami csak a keze ügyébe kerül. Nem csoda, hogy omladozó üzlete a csőd szélén áll. Egy barátja meglepő és jövedelmező ajánlattal húzná ki őt a bajból: be kell fogadnia Maxime Maréchalt, az ismert színészt, aki nemcsak a kamerák előtt, hanem a való életben is a rosszfiú szerepét játssza, és akit legutóbbi balhéja miatt közmunkára ítéltek. Maxime számára a vidéki száműzetés túlélése a tét, míg Sarah-nak maga előtt is bizonyítania kell, hogy képes befogadni másvalakit is történetekkel és regényhősökkel teli világába. Mi közös lehet a nagyvilági színészben és az életét ódon könyvek között töltő könyvesboltosban? Álmodhatnak együtt az elfeledett antikváriumban?

Adatok
Raktári kód:
801136
EAN:
9789635820047
Eredeti megnevezés:
La librairie des réves suspendus
Megjelenés:
2021.08.23.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
135 x 208 x 27
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
 
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem