Nincs engedélyezve a javascript.
Palackba zárt múlt
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az egykor menő tévés borszakértőnek számító Bente Hammar médiakarrierjének egy kínos eset vetett véget. Most egy középszerű étterem pincérnőjeként dolgozik, de a borok iránti szenvedélye változatlan, és amikor egy párizsi barátja egy régi palack bor kapcsán kéri a segítségét, örömmel kap az alkalmon.
Leírás a könyvről
Az egykor menő tévés borszakértőnek számító Bente Hammar médiakarrierjének egy kínos eset vetett véget. Most egy középszerű étterem pincérnőjeként dolgozik, de a borok iránti szenvedélye változatlan, és amikor egy párizsi barátja egy régi palack bor kapcsán kéri a segítségét, örömmel kap az alkalmon. A palackon svéd felirat olvasható, és a nyomozásba kezdő Bente hamar rádöbben, hogy a bor mögött lenyűgöző történet rejtőzik, amely egészen a második világháborúig és egy abba belekeveredett fiatal svéd férfiig vezet.
A titokzatos palack ráadásul esélyt jelent tévés karrierje felélesztésére, ebben pedig tökéletes partnerre talál Didrik Holgersson történészben, aki magánéleti válságából keres kiutat. Párosuk hamarosan egy francia faluban találja magát, ahol a nyomozásuk során háborús rémtettek és egy tiltott szerelem következményei tárulnak eléjük. A múlt megismerése közben pedig saját életük is új színben tűnik fel: mi és ki az igazán fontos számukra.
Heléne Holmström, a nagy sikerű Karácsonyi kovász szerzőjének új könyve ízekkel és érzelmekkel teli olvasmány arról, hogy merjünk álmodni… ugyanakkor legyen bátorságunk is megkérdőjelezni azokat.
Adatok
Raktári kód:
803318
EAN:
9789632669243
Eredeti megnevezés:
Dansar i mörkret
Megjelenés:
2023.11.02.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
125 x 200 x 31
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Heléne Holmström
Heléne Holmström
Az 1984-es születésű Heléne Holmström az ügyvédi pályát cserélte le az írói karrierre. Első, romantikus, de társadalomkritikát is bőven tartalmazó regénye, a 2018-ban megjelent Falla Fritt ügyvédként szerzett élményeit dolgozta fel, és a végül három részessé bővült regénysorozat Svédország egyik legkedveltebb romantikus írójává tett. Az ezek után következő, Karácsonyi kovász című könyve Magyarországon is nagy sikert aratott. Heléne tévéiparban dolgozó férjével és két gyermekükkel él együtt.