Nincs engedélyezve a javascript.
Sanditon
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 799 Ft
-30 %
Jane Austen magával ragadó története és utánozhatatlan humora egy ízig-vérig modern regényben.
A vidám és szókimondó Charlotte Heywoodot egy szerencsétlen baleset sodorja a nyüzsgő tengerparti városkába, Sanditonba.
Leírás a könyvről

Jane Austen magával ragadó története és utánozhatatlan humora egy ízig-vérig modern regényben.

A vidám és szókimondó Charlotte Heywoodot egy szerencsétlen baleset sodorja a nyüzsgő tengerparti városkába, Sanditonba. Az ifjú hölgy lelkesen veti bele magát a bálokba a szemrevaló, bár meglehetősen mogorva Sidney Parker társaságában, ám hamar rá kell jönnie, hogy Sanditonban mindenki rejteget valamit. Élete hamarosan bonyolult szerelmi viszonyok, folyton változó szövetségek és árulások végtelen körforgásává válik. Megtalálhatja vajon önmagát ebben a városban, ahol a látszat mindennél fontosabb?

Jane Austen utolsó, torzóban maradt alkotása befejezetlen mestermű, és sokak szerint az írónő legizgalmasabb könyve. Kate Riordan méltó módon szövi tovább a töredékes történetet, amelyből Andrew Davies készített nagy sikerű filmsorozatot. Kihagyhatatlan olvasmány Jane Austen rajongói és a Bridgerton nézői számára.

Adatok
Raktári kód:
800561
EAN:
9789635821327
Eredeti megnevezés:
Sanditon
Megjelenés:
2021.10.13.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

katerioden.png
Kate Riordan
A brit Kate Riordan a The Guardiannál kezdte újságírói pályafutását, majd a Time Out magazin szerkesztője lett. Ezután fogott regényírásba; első regénye, a The Birdcage Walk 2012-ben jelent meg. A történelmi regényeiről ismert írónő a festői szépségű Cotswoldban él.