Nincs engedélyezve a javascript.
Truth or Beard
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 999 helyett
2 549 Ft
15 %
Ikrek, szakálluk van, és észbontóan szexik… Ajjaj!
Jessica, az eminens, józan életű lány amióta csak az eszét tudja, Beau-ba szerelmes. A fiú szívdöglesztően néz ki, mindig barátságos vele, és ha rá mosolyog, Jessicát elhagyja minden ereje. Ikertestvérét, Duane-t viszont egészen más fából faragták.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ikrek, szakálluk van, és észbontóan szexik… Ajjaj!

Jessica, az eminens, józan életű lány amióta csak az eszét tudja, Beau-ba szerelmes. A fiú szívdöglesztően néz ki, mindig barátságos vele, és ha rá mosolyog, Jessicát elhagyja minden ereje. Ikertestvérét, Duane-t viszont egészen más fából faragták. A zárkózott, csendes fiúnak már a jelenléte is idegesíti a lányt, utálja, amióta csak ismeri, és biztos benne, hogy az érzés kölcsönös. Csakhogy az egypetéjű ikrekkel olykor előfordul, hogy összekeverik őket, és Jessica döbbenten fedezi fel, hogy aki olyan forrón és hevesen ölelte a halloweeni buliban, távolról sem álmai hercege volt. De akkor vajon miért tűnt mégis olyan élvezetesnek az az este?

„Szinte egy ültő helyemben faltam be ezt a könyvet, és most kétségbeesetten várom a többi Winston fivér történetét. Öt csillagból öt!
(Samantha Young, a Dublin Street szerzője)

Adatok
Raktári kód:
801544
EAN:
9789634479826
Eredeti megnevezés:
Truth or Beard
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
464
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Penny Reid
Penny Reid a The New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestseller írója. Korábban dolgozott szövetségi pályázatíróként és biomedicinális kutatóként is, de jelenleg csak a könyvírásnak és három gyermekének él.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top