Nincs engedélyezve a javascript.
A kérdőjel egy fél szív

A kérdőjel egy fél szív

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
Elin Boalsnak mindene megvan. Sikeres fényképész New Yorkban, hosszú évek óta házasságban él Sammel, és van egy tizenhét éves lánya, Alice. Ám egy nap levelet kap gyerekkori barátjától, Fredriktől, aki valaha nagyon fontos volt neki. A levél emlékezteti a múltjára, mindarra, amit egész életében nagy gonddal igyekezett eltemetni magában.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Elin Boalsnak mindene megvan. Sikeres fényképész New Yorkban, hosszú évek óta házasságban él Sammel, és van egy tizenhét éves lánya, Alice. Ám egy nap levelet kap gyerekkori barátjától, Fredriktől, aki valaha nagyon fontos volt neki. A levél emlékezteti a múltjára, mindarra, amit egész életében nagy gonddal igyekezett eltemetni magában. A múltjára, amit senki más nem ismer, még a hozzá legközelebb állók sem. A váratlan üzenet hatására felszínre tolakodnak az emlékei, és mindez egyre jobban eltávolítja őt a családjától, barátaitól, és végtelen szégyelli magát amiatt, amit egykor tett. Ami miatt elmenekült, és soha többé nem akart visszatérni Gotland szigetére.

A kérdőjel egy fél szív megkapó regény arról, miképpen lehet feldolgozni a szégyenérzetet és a bűntudatot. Arról, hogyan találhatja meg valaki újra önmagát és az igazságot, és hogyan tanulhat meg újra szeretni.

Sofia Lundberg svéd írónő nagy sikerű első regénye, Az elveszett nevek füzete után ismét gyönyörű, megrendítő történetet írt. A könyv kiadási jogát 32 ország vásárolta meg.

Adatok
Raktári kód:
753411
EAN:
9789634474777
Eredeti megnevezés:
Ett fragetecken ar ett halvt hjarta
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
143 x 213 x 34
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Sofia Lundberg
Sofia Lundberg (1974), író, újságíró és pedagógus. Gyermekekről szóló két szakkönyve után szépirodalmi íróként Az elveszett nevek füzete című regényével mutatkozott be, a világszerte óriási sikert aratott mű az élet mulandóságát és az emlékek erejét ábrázolja egyedülálló módon. Ezen kívül A kérdőjel egy fél szív című kötete jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában, amelyben egy szakmailag sikeres, magánéletében megállapodott fényképésznek kell szembenéznie egy gyerekkori titokkal. Az írónő jelenleg Stockholmban él a fiával, bővebb információt pedig a következő oldalon találhatunk róla: http://www.salomonssonagency.se/sofia-lundberg
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top