Nincs engedélyezve a javascript.
Az elveszett nevek füzete
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Doris 1928 óta ugyanazt a címes füzetet használja. Ebben szerepelnek mindazok, akikkel élete során találkozott. Most egyedül él Stockholmban, a bastugatani lakásában. A füzetben szereplő legtöbb ember neve áthúzva, mellette ott áll: meghalt.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Egy ember életébe annyi szeretet, boldogság és szomorúság belefér.
Ha időt szánunk rá, hogy meghallgassuk.

Doris 1928 óta ugyanazt a címes füzetet használja. Ebben szerepelnek mindazok, akikkel élete során találkozott. Most egyedül él Stockholmban, a bastugatani lakásában. A füzetben szereplő legtöbb ember neve áthúzva, mellette ott áll: meghalt. Doris magányát mindössze a szociális gondozók látogatása, valamint húga unokájával, az Atlanti-óceán túloldalán lakó Jennyvel való beszélgetései szakítják meg.
Egy szép napon Doris elkezd írni a címes füzetben szereplő barátairól, hogy Jenny, az egyetlen ember, aki emlékezni fog rá, örökölhesse az emlékeit is.
Az elveszett nevek füzete megható történet, amely mély érzelmekkel írja le mindazokat az élettapasztalatokat, amelyeket egy idősebb ember magában hordoz. A történet átível egy hosszú, megpróbáltatásokkal teli életen, elrepíti az olvasót a tovatűnt idők Párizsába, New Yorkba és Stockholmba."Lenyűgöző olvasmány, az ember beleborzong, és olyan gondolatai támadnak, amelyek messze túlvisznek a regény cselekményén."
Kulturbloggen

Adatok
Raktári kód:
753410
EAN:
9789634471660
Eredeti megnevezés:
Den röda adressboken
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
135 x 208 x 29
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Lundberg, Sofia
Sofia Lundberg (1974), író, újságíró és pedagógus. Gyermekekről szóló két szakkönyve után szépirodalmi íróként Az elveszett nevek füzete című regényével mutatkozott be, a világszerte óriási sikert aratott mű az élet mulandóságát és az emlékek erejét ábrázolja egyedülálló módon. Ezen kívül A kérdőjel egy fél szív című kötete jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában, amelyben egy szakmailag sikeres, magánéletében megállapodott fényképésznek kell szembenéznie egy gyerekkori titokkal. Az írónő jelenleg Stockholmban él a fiával, bővebb információt pedig a következő oldalon találhatunk róla: http://www.salomonssonagency.se/sofia-lundberg
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top