Nincs engedélyezve a javascript.
Az ősforrás
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
6 500 helyett
3 250 Ft
-50 %
A huszadik század egyik meghatározó irodalmi alkotása, Az ősforrás 1943-as megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend. A romantikus és filozofikus mű az 1930-as évek pezsgő időszakában, New York világvárossá válásának idején játszódik. Főhőse, Howard Roark, az alkotó szellemű, megalkuvást nem tűrő építész fáradhatatlanul harcol mindazok ellen, akik alávetik saját énjüket mások akaratának.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A huszadik század egyik meghatározó irodalmi alkotása, Az ősforrás 1943-as megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend. A romantikus és filozofikus mű az 1930-as évek pezsgő időszakában, New York világvárossá válásának idején játszódik. Főhőse, Howard Roark, az alkotó szellemű, megalkuvást nem tűrő építész fáradhatatlanul harcol mindazok ellen, akik alávetik saját énjüket mások akaratának. Megingathatatlan személyiségének és kiállásának köszönhetően folyamatosan konfliktusokba keveredik riválisaival, leginkább az ambiciózus Dominique Franconnal, aki mindent megtenne azért, hogy háttérbe szorítsa őt.

Rand nagyszabású regénye óda az individualizmushoz mint az előrelépés nélkülözhetetlen alapeleméhez, és az egyénhez, amely az emberi haladás mindenkori ősforrása...

A szerző a következőképpen foglalta össze írásaiban is megnyilvánuló gondolatvilágát:

"Filozófiám, lényegét tekintve, azon az elképzelésen alapul, miszerint az ember hősi lény, aki élete erkölcsi céljának saját boldogságát tekinti, legnemesebb tevékenységének alkotó teljesítményét tartja, és akinek egyetlen abszolútuma az értelem."

Adatok
Raktári kód:
759123
EAN:
9789634472674
Eredeti megnevezés:
The Fountainhead
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
165 x 240 x 44
Tömeg [g]:
1280
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top